Svar på kommentar :)


(Om ni inte ser vad hon kommenterade så skriver jag det nu!)
Fråga om inlägget "Outfit den 19onde (Pay and jump):
På brs, eller? :)
Svar:
Hej Melissa, kul att du har hittat till våran blogg! Ja, det är på Brs! :) Så kom gärna dit och kolla eller fota till och med! x) hahah, nej men jag ska vara med i Pay and jump den 19onde på brs med min medryttarponny Ludde :)
// Lova

Snart kommer Ammii

Ammii skulle följa med mej hem idag efter skolan men aa jag gick inte till skolan idag för jg var hos doktorn och skulle kolla hjärnan och då skulle man in i en cell och där inne fick jag panik så jag ville inte gå till skolan för att aa jag skulle typ inte kunna koncentrera mej för jag kunde knappt prata efter det.. Men nu är allt bra :D så eftersom att jag inte är hemma för att jag är sjuk så kan Ammii komma iaf :) så aa hon kommer väll om en halvtimme eller nått ;) och då ska vi blogga jätte mycket på våran blogg
http://detfinnsingetnamn.blogg.se/
Så kolla den om typ en halvtimme eller typ 40 minuter :)

Bilder på det jag köpte igår på Hööks ...


Det jag köpte på Hööks..

Kan inte visa bilder på det jag köpte för min kamera är hos pappa.. Men jag köpte ridkor, en rycktväska som jag ska ha mina saker som JAG har köpt till Melissa. Och sen köpte jag lite borstar och hästgodis :) Men aja nu ska jag skajpa med Ammii. Hejdå!
Saknar dej Bläsir.. (han är min hyrhäst som jag hyr på sommaren och vissa andra lov) .. :)

Hööks

Ska till Hööks nu.. Bloggar mer sen och skriver och visar bilder när jag kommer hem ..

Lillan


Lillan på hopptävling !! Saknar dej tjejen .. :*

Man vet inte vad man har förrän det är borta

Lillan...

Kolla gärna min och Ammiis blogg :)

http://detfinnsingetnamn.blogg.se/

I vanliga fall skulle vi ha åkt till Lillan idag men...

Vi är inte medryttare på henne längre.. Det var en vecka sen vi sa upp henne. Då kändes det självklart att vi inte skulle ha kvar henne.. Det kändes så självklart eftersom att hon sparkade, bet, kanstade av och det gick inte att utvecklas på henne.. Men nu.. När jag tänker på hur fel allting blir.. Liksom, vad ska jag göra när vi kommer hem från Ammii ? Vad ska jag göra på fredagar om inte vara i stallet ? Och.. På tisdagar.. Då skulle jag ha åkt till Lillan.. men jag åker till Melissa och Falcon nu.. Och det känns lite fel.. Det är inte i Sorunda jag ska vara på tisdagar.. Det är i Grödinge, i Wiad..
Jag saknar Lillan så mycket att jag jämför Melissa och Lillan.. Och eftersom att Melissa är min medryttarhäst nu tycker jag såklart att hon är bättre, vilket gör att jag jämför Melissa och Lillan och då blir det oftast:.. "Melissa är bättre än Lillan för henne kommer jag kunna utvecklas mer på.." men när jag har sagt det där känns det som om jag sviker Lillan.. Det kanske låter konstigt men så är det för mej..
Jag kommer alltid älska dej.. Även fast du inte är min längre... 

På tisdag

På tisdag ska jag till Melissa och om jag hinner köpa pannlampor ska vi rida ut men annars blir det väll ett dressyr på volten... Men det är oxå kul ju :) men asså jag och mamma har aldrig ridit ut själva och Melissa blir stressad när det är fler än två hästar och första gången red vi med Märta och andra gången red vi med både Märta och Annika så jag och Melissa har aldrig fått en chans att lära känna varandra i skogen.. Och sen äger Märtas pappa typ 14 ängar så vi kan rida på dom oxå :D asså jag älskar att galoppera på ängar :)
Men aja ska jobba nu hejdå!

Outfit den 19onde (Pay and jump)

Jag vet att det bara är en Pay and jump men det är ju ändå kul att vara lite finare :p hahahahahah.
Jag tror att det kommer bilder idag när jag kommer hem från skolan, men nu får ni bara läsa lite om vad jag ska ha och vad Ludde ska ha! :) ♥
Jag:
En brun kofta typ.
Vita ridbyxor
Schaps
Mina tunna ridvantar, eller så ska jag eventuellt fråga Louise om jag kan låna ett par svarta eller bruna av henne :)
Min nya ridhjälm som jag bara använt 3 gånger.
Min ridväst -__- vill inte ha den :(
Och jag kanske ska ha sporrar. Men jag tror inte det.
Det var nog det jag kommer på just nu.

Ludde:
Ett brunt schabrak.
Benskydd
Ett swarkovski pannband + sitt tävlingsträns
Hans martingal. (Vi använder den bara på tävling)
Hans sadel, såklart xd
Kanske hans magplatta, jag ska hoppa så lågt så det behövs nog inte, men jag vet inte :)
Det är säkert något mer men kommer inte på det nu x)
dom är så fina! :D
herrå!

hej!

tja, just nu så sitter jag i min säng och tar det lugnt. Det var jättekul idag! Som sagt så följde ju jag med Isabelle och hennes mamma när Isabelle skulle tävla sin andra häst Sprint. Jättekul och + att det var lärorikt! :) haha
Hon skulle tävla i Nyköping. Lokalt i 2 klasser, först 95 cm, då fick hon 12 fel + tidsfel. Sen på den andra klassen var det 1.10, då fick hon 4 fel för hon rev en bom. Så det var lite synd men jag tror att hon blev ändå ganska nöjd. Det såg jättefint ut!
jag fotade ju också lite men nästan alla bilder blev suddiga :s hahah, men här får ni två smakprov!
Fina Sprint och Isabelle på framhoppningen :)
hehe. som sagt, suddigt :p hahahah
Men aja, jag tyckte att dom båda var sjukt duktiga!
Jag kan berätta lite kort om dagen också bara för att jag har inget annat att göra xd hahah
Dagen började med att min mamma väckte mig vid 7, jag låg kvar i ca 8 minuter sen gick jag upp och klädde på mig, tog allt jag skulle ta med mig och sånt. Gick ner, åt lite frukost och sen så åkte jag och mamma ut till stallet vid klockan 8 typ :) Vi gick in i stallet och gosade lite med Sprint och Ludde, sen så kom Isabelle och hennes mamma så vi tog ut Sprint och började fixa med honom, sen så hjälpte jag Anna (hennes mamma) att ta ut ponnyerna till hagarna. efter det så lastade vi in allt i lastbilen som skulle med, sen så stod jag och mamma och pratade med Anna en liten stund tills Isabelle var klar med Sprint. Sen så lastade Isabelle in Sprint i lastbilen och så bar vi iväg!
Vi råkade köra lite fel först för att dom hade skrivit lite knäppt på vägbeskriviningen -_- dom kan ju skriva lite enklare? Men aja, så vi svängde av och körde tillbaka, sen så körde vi lite till och sen så var vi framme, fast innan vi fick åka och parkera så fick vi stå i en jättejobbig nerförsbacke och Sprint gillar inte så himla mycket att stå stilla i lastbilen. Men det gick bra! Sen så körde vi in på parkeringen och öppnade lastbilsdörren så att Sprint kunde kolla ut lite och gav honom betfor. sen så gick vi och kollade på startlistorna och kollade på lite andra ryttare och sånt. Efter ett tag så gick jag och Anna och fixade Sprint. Sen så kom Isabelle och sadlade honom. Satt upp och skrittade honom lite i kanske 1 halv timme eller mer. Efter det så var det dags för framridningen! Det såg jättefint ut på framridningen, jätteduktig! Men sen på tävlingen gick det inte lika bra, han gillar inte att hoppa så lågt så det var nog därför. han stannade på 2 hinder. Då fick hon 12 fel + tidsfel eftersom han stannade. Och jag vet vad ni tänker "Om han stannade 2 gånger så borde hon väl fått 8 fel bara?" men så är det inte längre, nu har dom ju ändrat regler!
Men aja, så första klassen gick väl halvbra men på alla andra hinder då han inte stannade så såg det galant ut!
Sen så skrittade isabelle av honom lite, vi tog av han sadel o träns, satte på han täcke och ställde honom i lastbilen igen. Sedan så gick vi och åt, kollade på startlistorna och kollade på andra ryttare! Efter det så var det dags igen, vi gick banan och efter det så gick jag och Anna och fixade Sprint igen. Sen så skrittade hon fram honom och sedan var det ju dags för framridning igen. Den här gången gick det nästan ännu bättre! Första bilden är från framridningen och andra bilden är från klass 2. Sedan var det dags för henne att tävla! Det gick jättebra! Det ända som gick dåligt var att hon hållde i honom ända in i hindret så han rev en bom. Men annars såg det också super ut!
Men sedan så skrittade hon av, lastade in och sådant. fixade allt och sedan så åkte vi hem. Stannade på MCdonald på vägen och sen när vi kom hem så lastade isabelle ur han, gick in med han i stallet och så tog jag och Anna ur alla saker :) När allt de där var klart och vi fixat honom och sånt så skulle Isabelle och hennes mamma börja mocka och fixa i stallet,
Så jag tog ut Ludde och började rykta och fixa honom. När jag var klar så red jag ut på deras gräsmatta och skrittade några varv i snön. Han var ganska så tittig runt skogen och så men han gjorde inget :)
Sen så red jag till paddocken och började trava lite. Jag behövde inte tänka på att lösagjöra honom och sånt idag för att idag så skulle han bara få sprinnga av sig lite och sånt eftersom han bara fick skritta igår. Men han började gå på tyglen och mjuka upp sig själv! Eller asså jag mjukade ju upp honom med många ridvägar och sånt men han började gå på tygeln själv xd  Söta Luddis! ♥ Men aa, sen blev han lite busig också, bockade ett litet språng, så söt. han tyckte det nog var kul att springa av sig lite :P jag galopperade i kort galopp på kortsidan och sen så längde jag på stegen på långsidorna! Han tyckte det var så himla mysigt! ♥ Men aa, sen så hade jag kanske ridit i 35-40 minuter så jag travade av han lite, skrittade några varv också, hoppade av och gick en volt med han också. Sen så gick jag in och fixade honom, tog in han i boxen och så gav Isabelle honom hans kvällsmat!

Ja, det var väl hela kvällen, sen så gick vi in i deras hus och drack typ te och hade det allmänt mysigt medans vi väntade på att min mamma skulle komma :p hahah, dom är verkligen så himla snälla!
Jag och deras hund Malva busade lite också, så himla söt! Sen så kom mamma, vi åkte och köpte pizza (haha, tjockis familj! haha, nerå :)) och sen så har vi bara varit här hemma!
Det var väl allt... :)
_________________________________________________________________

Ajuste! Den 14 så ska jag förhoppningsvis ta med Ludde till min ridlektion på BRS :D Och den 19/2 så är det
Pay and jump på BRS så då ska jag "tävla" på den :))
men vi hörs mer imorgon. är ganska så trött, haha! herrå.

Bilder på Melissa och Falcon

Melissa och jag, ÄLSKAR DEJ !!
Vi ska klara det.. tillsammans ...
Och vi kommer lyckas...
Du är min fina tjej ..

Kom nyss hem

Hej, kom nyss hem från Melissa och Falcon. Jag red och det gick jätte bra. När jag hade börjat skritta kom Ammii, Minna, Lollo och Pernilla. Minna red Isan och Pernilla red hennes och Lollos häst, Hrimmis. Och Ammii och Lollo gick. Men sen iaf så red mamma, Falcon, Minna, Isan, Pernilla och Hrimmis ut i skogen och jag red Melissa i paddocken. Ammii fotade mej och Melissa och Lollo tittade när jag red. Så alla bra bilder kommer upp snart här på bloggen.. Men nu ska jag ladda över alla bilder (det blev inte så många men Ammii tog JÄTTE många och dom kommer sen) så hejdå!

Det här måste jag köpa till Melissa och Falocn

Till Melissa:
Och till Falcon:

Melissa och Falcon

Ska till Melissa och Falcon snart, bloggar mera när jag kommer hem och då kommer även bilder för jag ska ta med min kamera.

Jag har faktiskt fått internet nu :p

Aa rubriken säger ALLT :D haha men aa ska till Melissa imorn och då ska jag ta med kameran och mamma och jag ska kanske rida med Ammii och Minna (hennes mamma) och då ska Ammii fota med sin Iphone så jag tror att det kommer bli mke bilder imorn när jag kommer hem ;) haha men aja orkar typ inte blogga mer, hejdå.
mina nya bloggar:
www.detfinnsingetnamn.blogg.se  (min och Ammiis)
www.systrarnas.webblogg.se (min och Nattis) Nattis=min syrra :p
lägger upp en bild på min fina Melissa:
Såååååååååååå sööööööööööt !! :)

föööööörlåt :(

hej, förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt för att vi inte har bloggat :( nu får vi fan skärpa oss! Eller iaf jag xd hahahah, för Bell har ju en ursäkt :s Eller hon kan faktiskt låna hennes pappas dator! :P hahaha
men aja, idag så red jag ludde. Jag och Isabelle (ägaren som ni vet) red ut. Jag på Ludde (såklart) och hon på sin storhäst Sprint. Vi red bara en liten skritt tur på kanske 10-15 min :) Som sagt så var ju Ludde hos Kiropraktorn igår så han fick bara skritta lite ;) De var mysigt. Vi red barbacka, myyyys! haha
Sen så svängde vi in på en liten väg där dom normalt brukar galoppera så han tände till och trodde att vi skulle galoppera, så han började trippa på stället + att det kom en häst galopperande i rejserfart på fältet så han blev helt galen och typ stegrade/bockade på samma gång xd HAHAHAHAH, så söt :') Men aja, då sa dom typ åt mig att gå av. Och det var klokt gjort för att sen började han stegra sig lite men då röt jag till och sa att han får inte göra så och då blev han snäll :) hahah, så jag satt upp igen och det gick bra. lite pigg bara x) sen så när vi vände för att skritta hemåt så blev han lite extra pigg igen och började trippa men jag visste hur jag skulle säga åt han så det gick bra!

Imorgon så ska jag till stallet ca 07.45-08.00 för jag ska ju följa med Isabelle på tävling! Hon ska tävla en lokaltävling med Sprint! Jag tror hon skulle tävla han i 1.20-1.30 eller nåt sånt :) jag ska försöka fota lite!
Men nu så ska jag chilla lite i soffan med bästavän Ida, älskar dig soulmate! ♥

Before I die

so f*cking true
and dad*

Sova hos Ammii idag

Idag ska jag sova hos min älskade bästis Ammii :) Vi ska ha sådär kul som bara vi kan ha ;) haha men aja på söndag ska ju jag till världens bästa medryttarhäst, Melissa och vi ska ha dressyr träning i typ 1 timme, sen ska vi ha hoppträning i typ en halvtimme, eller om det var tvärt om :s haha
Melissa
Det är en person som har tittat på den här bilden och sagt att Falcon inte kan hoppa, men tänk att på dom har bilderna är han 18 år och en dressyrhäst som tävlar i dressyr och då tycker iaf jag att han är duktig på att hoppa för att vara en dressyrhäst!
Melissa löshoppar och busar ii paddockan

Ingen skolsköterska kontroll för mig inte!

hahahaha, konstig rubrik men asså våran skolsköterska är sjuk så jag ska inte dit idag :p
Men det får väl bli på måndag eller nåt ;) Nu ska vi ha svenska och sen så blir det hemkunskap. Just nu så är jag JÄTTE hungrig för jag och min bror, våran mamma väckte oss idag på morgonen innan hon åkte till jobbet och sa att vi får inte somna om. Men det råkade vi göra och då vaknade jag 2 MINUTER INNAN MIN FÖRSTA LEKTION SKULLE BÖRJA!! hahahaha, viktor och jag fick skynda oss som två idioter att klä på oss, springa till skolan och allt sånt. vi hann inte ens äta frukost! Så jag är jätte hungrig nu :( haha
Men de är bra att jag har både lunch OCH hemkunskap idag :D hahaha ♥
Längtar till ida kommer xd Jag har hittat en sjukt fin bikini (hahahahahhaha, jag vet att det är snö ute och fortfarande vinter men ändå!) som jag vill prova c: hihi, men nu går vi in. hejdå!

beebis kommer till mig idag :*

hej, just nu så sitter jag utanför biologin och har suuuuuuper tråkigt :( och typ 25 min innan vi slutar biologin ska jag gå till skolsköterskan för att få en stor fet spruta mot livmodercancer....

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH, nej jag skoja bara, men jag ska gå till skolsköterskan för jag ska kolla hur mycket jag väger, hur lång jag är och hur min rygg ser ut :bigeyes: 
feeeet med läääskigt :( Men aja, sånt är livet. Då får jag iaf veta hur lång jag är :D Jag är typ ganska kort men jag har växt typ asmycket sen sommarlovet så de ska bli kulkul att se :D hahaha
Jag hoppas jag är längre än 1.55 iaf :)
Men efter de där så har vi svenska (bra lektion för det är kuuul) och sen lunch och efter lunch så har jag hemkunskap, sen får vi gå hem :D Jag tror jag går typ direkt till Centrum då, eller jag gå nog hem och bara lämnar väskan. Ida ska komma till mig ju, så jag ska möta upp henne vid tåget c:
Sen så ska vi typ stanna i centrum lite, prova kläder för skojs skull :) hahaha
men vi hörs mer senare, herrå!
min eelskling :*

Förlåt :(

förlåt för att jag inte bloggat, har inte haft lust... det har hänt mycket saker och så men nu j*vlar! :D hahahahh
idag skulle jag ju egentligen till Ludde men han ska till kiropraktorn så det går inte, men jag kommer på lördag och söndag istället då ;)
Så idag blir det bara att chilla xd Imorgon så kommer älskling Ida och sover över c:
men nu ska jag typ äta nåt. herrå!
min babe ♥

Vill heeem !!

Eller jag vill hem till Ammii :p hahah men aja, om en halvtimme slutar vi :D haha hejdå !
Du är min söta lilla ängel :)

Bilder på Melissa och Falcon

Falcon på Falcon på dressyrtävling
Melissa på hoppträning
Falcon på vanligt ridpass
Melissa i stallet
Falcon i hagen
Falcon
Falcon i stallet

Engelska

Hej, nu har vi snart engelska och det är inte kul men aja idag ska jag hem till Ammii så ni vet :) men aa längtar tills på söndag för då ska jag nog hoppa med Melissa och kolla hur hon är i hoppningen.
Asså OMG, saknar Lillan.. :( Det känns fel att bara lämna henne sådär :( men aa vill inte tänka mer på de :/
Saknar dej :(
Men nu ska jag som sagt utvecklas med Melissa, för hon är bättre för MEJ än vad Lillan var, för henne kunde jag inte träna och tävla för hon är stor häst och då skulle jag behövt vänta tills jag var 16 tror jag att det är...
Melissa när hon var mellan 3 och 5 år.. Kommer inte ihåg vad ägaren sa :p

trööög

en på den här bloggen är skit irriterande! -_- tröööööööööög
http://kiimsiims.blogg.se

In the school!

hejhej :) Just nu så sitter jag i skolan. jag skulle egentligen åka till Ludde idag men han ska till Kiropraktorn och få typ nålar i benen :p (dom får det ibland, det är bra för dom!) Så idag åker han så vilar han på fredag och sen så ska jag komma på lördag och skritta ut i skogen med han lite, sen på söndag så ska jag rida som vanligt,
träna och sånt :))
Snart så ska jag ha spanska, ganska så tråkigt faktiskt o.O
Men aja, jag får väl sysselsätta mig med att drömma om Luddis ♥ haha!

Dagen imorn

Imorgon ska jag till Ammii :D haha det ska bli jätte roligt! Vi ska ta bussen hem till henne och sen ska vi typ bara slappa och ha roligt som vi alltid har.. :) Juste.. Lova har ju en till blogg för att jag hade en med Ammii men jag och Ammi har inte den längre för det var bara en "dags" grej så vi hade den bara en dag :p men den hette iaf mossanbossankossan.blogg.se men den finns inte kvar längre så aja, men nu ska jag typ visa pappa en video, hejdå!

Jag ska försöka fixa mitt internet i skolan imorn så att jag kan blogga från min dator så att ni kan få lite fina bilder på världens bästa häst, Melissa :)


Gammal bild på världens sötaste :) MELISSA !!

Bloggar från pappas dator

Hej, nu när jag bloggar från pappas dator kommer det inte komma nåra bilder för dom ligger ju på min data, aa det var typ det jag ville säga.. Hejdå !

Dålig uppdatering

Hej, jag vet att det har vart dålig uppdatering men inget internet funkar på min data så nu fick jag låna pappas data så nu kan jag ju berätta lite om veckan och så..
I måndags gjorde jag inget speciellt. Kom till pappa och så. Sen igår (tisdag) var det skola och sen på kvällen kom mamma och hämtade mej från pappa och vi åkte till stallet. Till Melissa och Falcon asså ;) Men aja kan berätta lite om rid passet :) Mamma red inte. Så det blev bara jag och Melissa, och vi övade i paddocken :) Vi körde typ dressyr och hasstighet :) ökad och minskad skritt, trav och galopp :) men aa Melissa ramlade ner på frambenen i ett hörn då jag "ramla" av men jag tror inte att jag hade gjort det om inte hon hade ramlat. Och nu sitter jag här och väntar på min syrra, vi ska ut och träffa en kompis. Eller rättare sagt hennes kompis  :p haha men aa imorrn ska jag till Ammii och på fredag vet jag inte. Lördag ska vi nog till min pappas bror, alltså min farbror ;) sen på söndag ska jag till Melissa igen :D och då ska mamma och jag rida med Minna (Ammiis mamma). Ammii och hennes mamma Minna har häst i grannstallet till Melissa :) Så i sommar och kanske tidigare ska jag och Ammii börja rida tillsammans och min mamma och hennes mamma eller allihop :) Det ska bli roligt :) Men aja det är typ det som händer..

Juste,, jag är inte medryttare på Lillan längre :( Det är såklart tråkigt men om jag vill komma nån vart med ridningen så måste jag ta en annan häst än Lillan, alltså Melissa.. och då kan vi inte ha kvar Lillan för det blir för mycket jobb! :( Men vi ska SÅKLART hälsa på henne. Men nu vill jag inte tänka mer på det.. Nu är det Melissa som är målet! Att börja i pay and jump med henne och utväklas :) !!

Jag har fixat det! :D

haha, hej. alldeles precis så fixade jag så att man kan kommentera igen :D 
så nu är designen helt klar! x) hahahaha, inga konstigheter här inte ;)
men nu orkar jag inte blogga mera så hejdå ♥

just nu går det inte att kommentera, men det ska fungera senast ikväll!

.

Melissa igår

Hej, igår var jag hos Melissa och vi tränade dressyr och sånt. Men när jag skulle börja trava i ett hörn började hon galoppera och då halkade hon och ramla på frambenen men aja, måste gå nu, hejdå!

nu ser designen lite cp ut... :s hahahahahahahah

hej, jag skulle ju fixa designen själv men jag kan inte riktigt allting så min babe ida fick hjälpa men hon har inget internet så designen blir fixad imorgon, herrå!

bilder till ida


Nu design på G! :D

...

Höohc

Bloggar från Nattas mobil. Jag vill bara säga att det kommer bli dålig uppdatering den här veckan.

Min andra blogg c:

tja, tänkte bara säga att eftersom Bell har en till blogg tillsammans med sin kompis Amina så tänkte jag också ha en annan blogg C; haha
Om jag inte uppdaterar någon dag här så är det uppdatering på sweethorze, sweethorze heter alltså min egna :p
Men jag kommer fortsätta att blogga på HPmupparna! :) ♥
Ajuste, design och sånt på sweethorze kommer upp imorgon! :)
herrå!

utvecklingssamtal idag!! D:

önska mig lycka till!
Efter utvecklingssamtalet så drar pappa och jag direkt ut till Ludde. Jag har massor med saker som jag ska ta med till stallet idag! en hel påse xd hahaha
hahah :p
men aja, nu måste jag skynda mig, btw idag tar jag med kameran till stallet! :) ♥
herrå!

Angående nästa vecka

Nästa vecka ska jag till pappa. Och jag vet inte om jag kommer kunna blogga så mycket då. För jag har inget internet i skolan (om dom inte fixar det) men jag ska ta med en "sticka" till pappa men jag vet inte om den kommer funka :s
man aja, isånna fall får jag väll låna pappas ibland.
Det var typ bara det jag ville säga så hejdå!
Ni är mina (och mammas) medryttarhästar som jag älskar :)

Vi tänkte åt olika håll tror jag ;)

HAHA ! Nu har jag vart hos Melissa och Falcon :) Vi mockade, fixade mat och allt det där som man gör när man är medryttare. Men ialla fall... Nu till rubriken:
Mamma och jag red med Annika och Märta. Jag red såklart Melissa och mamma Falcon. Annika red på en shire som heter Mary, och Märta promenerade med en 4 årig friser. Vi red ut i skogen, och Melissa är verkligen inte nån nybörjarhäst. Så hon bockade och stegrade och sånt. Men jag satt kvar tills vi kom till en korsning... Då tänkte hon åt vänster och jag tänkte rakt fram... Men det blev vänster och samtidigt som hon svängde bockade hon så ....
JAG RAMLADE AVV :p hahahaha asså det gjorde inte ont för jag ramlade ju på snön ;) haha
men aja sen när vi kom tillbaka till stallet red jag lite på volten sen gick jag in och fixade i stallet och aa sen åkte vi hem :(
men aja vi ska dit på tisdag igen :) Och jag tog bara två kort för sen dog min kamera :(
Här kommer dom :)
Min fina Melissa :)

Lägger bara ut lite bilder på Melissa och Falcon ♥

Falcon 

Melissa 

Melissa 

Melissa 

HAHA gulliga Falcon :) 

Melissa 

Melissa, finaste 

Falcon 

Melissa 

Falcon :) 

Falcon :) 


Bloggar mera sen när jag kommer hem från Melissa och Falcon :) ♥

Hej. Nu sitter jag och Ammii här och typ gör ingenting men aja, som alla vet ska jag till Melissa och Falcon kl.13.00
Men aja ska inte skriva mer om dom nu för det kan bli tjatigt för er läsare ;) men aja nu ska jag och Ammii typ kanske fixa lite och dunka musik :)  Men aa vet typ inte vad jag ska skriva :s
Så aa hejdå, vi hörs.

Lovar att ta med kameran och fota. Bilderna kommer ikväll :) 

Racesafe ridväst! :D

hejhej, fick lust att leta efter en racesafe ridväst på blocket, och hittade en racesafe ridväst som var min storlek, kostade typ mindre än halv priset på den på Hööks och dom hade ALDRIG använt den, lappen satt kvar! Så jag ska ringa dom imorgon :D
Men aja, nu ska jag nog gå och sova, hörs imorgon. hejdå!

Imorgon kl. 13.00

Imorgon klockan 13.00 ska jag till Melissa och Falcon :D
Tror jag kommer hoppa imorrn eftersom att det har snöat :) Men aja ska gå nu men imorrn kommer det bilder på mina sötnosar :D 


Melissa 


HAHA du är för söt, Falcon :')



Ni är dom finaste o bästaste bästarna man kan ha :) 

Skypar med Ammii ♥

Hej sitter i ett hörn i mitt rum och skypar med Ammii som sitter 3 meter ifrån mej :p haha vi har inga liv :o men aja vi ska väll typ lära oss en rumänsk låt och sen ska vi skämma ut oss med den på musikcafet :p HAHA
men aja orkar inte mer :p typ dog av garv nyss. Så vi hörs sen :)
Längtar tills imorrn Melissa :) Älskar dej :* 

Ammii gäst bloggar :) ♥

JAg kör mitt vanliga "Heij" ! Kom precis hem från min skidsemeter å de försa ja gjorde va att dra hem ti Bell :) Har haft de så häääääääääääär ... tråkit :|  har faktiskt längtat hem men de va skönt att va ledig ;) har inte åkt så mke har typ sovit å åkt lite på eftermiddagarna :) aja orka snacka om de nu :p       ja vill bara snacka lite minnen nuu :) När Bell å ja va typ 3 så firade vi julafton tsm .. å haha vi smög under granen å försökte ta alla polkagrisar å höll på att riva hela granen..men vi fick varis sen för att våra föräldrar fick damp på oss.,. vi har oxå blivit jagade av ankor nere vi sjön :( .. å blivit bitna av getter .. å en gång när vi va på kolmården så åkte vi den där fula linbanan å den stannade i 30 min över massa stora stenblock å vi fick panik för vi satt själva (bells mormor å morfar satt i den bakom) men endå de va läskigt för tillslut fick man en panik å skrek på hjälp men aa vi va ju små då :p  å vi ville va lite cooola å åka ensamma -_- .. å när vi va utomlands å firade våra födelsedagar :')      (de är 8 dagar imellan våra födelsdagar)  vi sprang runt nere på stranden å de fanns ett klätter träd där som jag rammlade ner för å bell skrattade åt mej då :( .. å sen så skule vi köpa varsin rosa stuttsboll men e fans bara en rosa å en grön så bell fick den rosa å jag den gröna å sen blev men helt avundsjuk å för man fattade inte att man bara kunde byta -_- .. å sen när vi skrev polis polis potatis gris till en vakt som inte förstod svenska .. å vi liksom sprang därifrån jätte snabbt å gömde oss uner ett glasbord -_- .. HAHAHA vi e ju helt galna .. å ett minne från nu när vi e 13 .. de va när de va fest hemma hos mej å vi klättrade upp på gargetaket .. men min mamma såg oss å sa att vi skulle gå ner genast .. men vi lyssnade inte .. men sen när vi väl gick ner så fick vi veta att de kunde ha rasat för de håller på att byggas om :p .. aja de va allt för mej ikväll :) hare braaaa, puss :*  // Ammii <3
<--------- Ammii    Bell---------->   ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Nu är Ammii snart här :D

Nu är Ammii snart här ! :D Hon ska sova här. Har inte träffat henne på en HEL vecka :o hon har ju vart i Sälen utan mej :( men aja hon får berätta för mej hur hon har haft det så skriver jag lite mer sen ;) hejdå !
Du är älskad av många, Melissa ♥

Bild bomb på Falcon och Melissa :)


Det här köpte jag idag på Hööks :)

ursäkta för den dåliga kvaliteten på bilden men jag fotade med iphonen,
iaf, här är vad jag köpte! :D 1 turkost schabrak med matchande benlindor,
ett par jättebraiga ridhandskar x) haha, och en luva, jag har ett schabrak hemma som luvan hör till. Och så köpte jag en ny hjälm, min gamla hjälm är för liten typ. Får ont i huvudet av den :s
Så det var vad jag köpte :) Blev jättenöjd! Som sagt så invigs hjälmen och vantarna på måndag och schabraket och dom matchande benlindorna invigs på dressyrträningen på torsdag! :D Och luvan invigs på min första hopptävling med Ludde ♥ jag tror att jag ska vara med i en pay and jump på BRS den 19 februari! :D
och den 18 februari så ska jag gå på en Gröntkort kurs tillsammans med Bell!
Men nu så kom våra gäster så jag måste gå, hejdå!

Var på Hööks

Som Lova skrev.. Vi träffades på Hööks :) HAHA men aja jag köpte ett rosa grimskaft, en rosa grimma och rosa reflexer. Och en väst. Inte så mycket grejer men nästa gång blir det en vojlok lindor och kanske blåa benskydd till Falcon. Idag handlade vi bara till Melissa ;)
Här kommer lite bilder på sakerna jag köpte till Melissa,



Reflexer som man sätter på bakbenen :)



Grimman :) inte så jätte bra bild men jag tar en bild imorgon på den när hon har dej på sej :)



Grimskaftet :) inte heller så jätte bra bild men aja :)



Sen köpte jag lite godis till henne ;)    (och Falcon)

hahahahahahahaha :D Jag o Bell möttes i Hööks x)

hejhej :) Idag så blev det ingen slappdag för mig. Mamma och jag åkte och shoppa gärnet på Hööks! Eller jag gjorde det, och mamma satt på en pall och hade allmänt tråkigt x) HAHAHAHAH
jag provade en ny väst. En Racesafe ni vet :) Gud, har velat haft en sån jättelänge men dom kostar ju sjukt mycket :c Men vi la iaf undan en sån ridväst idag :D Sen så köpte jag en matchande luva till ett schabrak jag har hemma, sen så köpte jag också ett turkost schabrak med matchande benlindor, ett par ridhandskar, en ny hjälm (as skön!) Ja, det var nog det jag köpte. Bilder kommer senare!
Allt gick på 1295 kr. hahah, lite dyrt? Nejdå! :D hahahahahahahah, jo lite kanske...
Men aja, ridsport är jävligt dyrt men vad gör man inte för hästar?
aja, mötte Bell där också! :D haha
På måndag så invigs den nya hjälmen och dom nya vantarna :D hihi, och på torsdag så invigs det turkosa schabraket och dom matchande benlindorna! Då ska jag ju rida dressyrträning :D
Men aa, efter att vi varit på Hööks så var vi i några andra affärer för mamma ville kolla på lite kläder. Sen så åkte vi till hennes jobb och hämtade ett par skor som hon glömt där, sen så stannade vi på ett ställe som heter "Muffin bakery" eller nåt sånt. Jag fick en jätte stor choklad muffin och en smoothie och mamma köpte en liten muffin med kaffe, sen så åkte vi hem och här är vi nu :)
Och ikväll så får vi gäster! ;)
Men nu ska jag hjälpa mamma att städa lite, bilder på det jag köpte kommer snart! Hejdå ♥
älskar dig!

Nu åker jag och mamma...

Nu åker jag och mamma. Vi ska prova en väst till mej och sen ska vi till Hööks. Sen ska vi nog till kungenskurva till hm kappalh (stav fel) och aa dom där affärerna. Jah kan fota det jag köper och lägga upp det här på bloggen sen när jag kommer hem :)
Älskar dej Lillan..

Hööks

Idag ska jag till Hööks och köpa lite grejer till mej och Melissa :) Men aja jag ska oxå åka och prova en väst. Så det är vad jag ska göra idag.. Sen imorgon kommer det roliga, dagen med stort D :) HAHA berättar mer om det imorgon när jag kommer hem därifrån ;)
En bild på underbaraste hästen Melissa :) Jag kan inte fatta att jag inte hittade dej tidigare. Tur att du bara är 8 år, för då kommer du leva länge och jag kommer kunna ha kvar dej länge. Tur att du inte är typ 17 år för då skulle det vara bland dina sista år. Älskar dej, du är VÄRLDENS bästa och underbaraste häst ! ♥

slappa!

hej, idag blir det värsta slappa dagen för mig! Jag och mamma ska kanske åka till hööks, det är ju så mycket rea och jag behöver några saker så då kan man ju passa på! ♥
Men vi hörs senare, hejdå!
Isabelle och Ludde ♥

hahahahahahahahahaah min kanin är galen !

hahahahahaha rubriken säger nästan ALLT ! min kanin är galen ! Han äter söt lakrits :o hahahah !
Knäppa lilla Kex ;)

Melissa ♥

Längtar så mycket till söndag!! Då ska jag till Melissa och Falcon som dom flesta redan vet. Man iaf, då ska vi ju rida ut med Märta (ägaren) :) Hon ska rida med oss på söndag bara för att hon ska visa lite olika ridvägar och sånt. Men sen kommer vi rida själva. Men aja då om det är mjukt på volten ska jag hoppa :D Asså hoppas verkligen att jag kan hoppa på söndag !! för asså jag har inte hoppat på 1 år. :o jag har vart rädd för att hoppa men nu bara helt plötsligt vill jag börja igen och jag vill göra det NU ! haha jag kan typ inte vänta :o hahah
Men aja här kommer bilder på Falcon Melissa och shiren som Märta ska rida på söndag :)
Här är Märtas häst :) vet inte vad den heter :p
Melissa  ♥
Falcon :D

Dagens ridpass!

tjabba tjena, alla som läste mitt förra inlägg vet redan att det gick asbra idag, bästa gången tror jag faktiskt! o.O haha ♥
I fredags så fick jag inte han liksom lösgjord riktigt. Han stannade aldrig där, så idag så skulle Isabelle visa mig hur hon brukar göra. Så hon red lite före mig, visade hur jag skulle göra. Jätte lärorikt! :D Medan hon red så fick jag hålla hennes stora häst Sprint. Han är så mysig och söt, hihi ^^
20120117-193038.jpg
Här är en bild på hennes stora häst Sprint, och boxen på bilden är Luddes box! :) haha
Men sen så var det min tur att hoppa upp. Eftersom Isabelle redan hade ridit fram honom så kunde jag börja arbeta honom direkt! han blev jättefin, nu när jag visste hur jag skulle arbeta honom. Ludde är en ponny som inte är så lätt. Man måste göra exakt rätt för att han ska bli fin och bra ;) haha
Men iaf, han blev sjukt fin! I början så smågnabbades vi lite. Han blev riktigt fin men såklart när man säger Braaaa Ludde! så tar han upp huvudet igen xd hahahahahaha. Men i mitten av ridpasset så slappnade han av och började vara kvar i lösgjordhet men inte riktigt, och på slutet så var han hur fin som helst! Jag jobbade mycket på
A-volten :) Gud så fin han var, älskar han! ♥
fina lilla ponny!

Bara en sak att säga, JAG ÄLSKAR DIG LUDDE !

Ja, rubriken säger allt. Det gick SUPER bra idag hos Ludde :D Kan inte vara gladare, han gick skitfint, det blev ett riktigt super duper dressyrridpass! :D Ska dit på måndag igen och  torsdag så ska jag rida dressyrträning för Isabelles dressyrtränare! :D

jag fattar inte hur jag har kunnat leva 13 år av mitt liv
utan dig, du är som syre för mig nu. Jag behöver dig för att kunna leva  ♥

Duktiga Lillan! :D

Hej, här är en video på när Lillan hoppar! :D Jätteduktig!!
Det är hennes förra ägare som hoppar henne :) Love you Lillan, så himla söt!!
Och här är en video på när Lillan och hennes gamla ägare tävlar i
dressyr!! :D Sjukt duktig där med! ♥
Du är så himla bäst Lillan, jag älskar dej. Nu och kommer alltid göra det!

Kom nyss hem från Lillan :)

Så sööt du är Lillan

Drar till Lillan nu ♥

Lillan

Lillan :)

Idag ska jag till Lillan men jag tror inte att jag ska rida.
Du är så söt min söta medryttarhäst. :) Älskar dej !

Tänkte visa er lite bilder från i somras på min kanin, Kex :)

Hoppar
Hoppar
Hoppar
Hoppar
Springer mellan hindredna
Hoppar
Hoppar
Hoppar
Hoppar och river hindret
Hoppar
Här har han precis rivit ett hinder
Springer mellan hindrerna
Hoppar
Hoppar
Innan han hoppar
Hoppar snart
Nu..
Hoppar
Landar efter hindret
Landar efter hindret
Spriger efter hindret
Svänger
Hoppar
Hoppar
Springer mellan hindrerna
Hoppar snart
Hoppar
Landar
Hoppar
Hoppar
Hoppar
Hoppar
Hoppar
Hoppar
Lite roliga bilder på honom. Han är inte så jätte duktig men vi övar.

.

Hej. Kom precis hem ifrån skolan. Vi fick ju sluta halv 12 idag för att vi inte hade nån idrott :) Men aa nu sitter jag här och gör ingenting. Jag och Tess skulle ha gått till Benevento men aa vi orkade inte för seriöst, den här dagen är värsta skoldagen nånsin !!
Aja ikväll ska jag till Lillan. Det blir ingen ridning idag för jag orkar inte det heller. Och sen imorrn ska vi åka och handla lite häst grejer som vi skulle ha gjort igår men aa vi hittade inget så imorrn ska vi till en annan affär. Hoppas att jag hittar nått där :o
Men aa nu ska jag äta lunch, hejdå !
Jag kan säga dumma saker till dej men du vet att jag älskar dej ändå ... Kex :)

Nu ni läsare, :D hahaha



Svar på kommentar till Louise!

Svar:
haha, jag sökte bara på stjärntecken och sen så tog jag bara på min födelsedag och då kom det upp :)
kram! ♥

Fredag :)

Imorgon är det fredag och då på morgonen ska jag till doktorn så jag kommer komma till skolan vid 9 halv 10 och sen slutar vi 11.20 :) HAHA vi slipper idrotten !! :D

Köpte inget :/

Hej. Vi var på en häst affär som jag aldrig har vart på och dom hade typ ingenting så jag köpte inget :/ Kankse ska fixa lite saker på lördag :) för jag måste ha vissa grejer till söndag när jag ska till min lilla ängel :)
aja orkar inte blogga. Hejdå.
Bilden är tagen när hon var 4 år ..
Älskar dej min fina :) Du är perfekt och du gör mej glad. Du påminner mej om Kodak (min förra medryttarhäst som dog i cancer) han och du är typ samma häst. Asså jag vet att han är död och att du är du men när man är med dej känns det som om han oxå är där, asså ni är så lika på något sätt. Älskar er båda :) Älskar mina minnen med Kodak och ser framemot ett nytt medryttar-liv med min älskade Melissa :) Kärlek till Kodak där uppe i himlen och kärlek till Melissa som är här !!

HAH! Där får ni alla som hånar Roffe för att han fått Jerringpriset!

Ridsport for Dummies

FAKTA:
  • Ridsporten är Sveriges andra största sport efter fotbollen och är alltså större till antalet utövare än både hockey, handboll, simning, curling och bågskytte och vilka andra sporter ni nu kommer dragandes med.

 

  • Det krävs av dessa ”hästhoppare” att kontrollera cirkus 700kg muskler som kanske inte alls vill åt samma håll som du.

 

  • ”Hästhopparen” behöver sitta på en rejäl portion mod då han styr på hindren som antagligen är högre än din farmor är lång. (Om du inte har en väldigt lång farmor).

 

  • Till skillnad mot fotbollsspelare eller hockeyspelare som efter en vunnen tävling går på krogen och firar, måste ”hästhopparen” åka hem med sin häst, packa ur lastbilen, mocka, säkerligen träna ett antal unghästar för att försäkra sig om att ha framtida förmågor då nuvarande stjärna blir för gammal. Sedan ska utrustningen tas om hand och morgondagens foder förberedas. Sen går ”hästhopparen” och lägger sig för att kliva upp i ottan nästa dag och börja om på nytt. Man kuskar land och rike runt på träningar och tävlingar. Att vara en ”hästhoppare” är ingen hobby. Hästen ska ha mat MINST tre gånger om dagen, skall släppas ut och in från hagen och skötas, skos och överösas med pengar, godis och evig kärlek.

 

  • Ridsporten är en av mycket FÅ sporter där män och kvinnor tävlar på samma villkor OCH där det är lika kul att se på oavsett kön på den som ”hästhoppar”. Alla vet att damhockey och damfotboll är aptrist att se på!

 

  • Som ”hästhoppare” kan man vara aktiv utövare nästan hela livet. Man börjar kanske i 4-5årsåldern och kan rida i världscupen efter normal pension. Hur många fotbollsspelare spelar Champions League efter 40?

 

  • ”Hästhopparen” som vann heter Rolf-Göran Bengtsson och har BLAND ANNAT ett OS-silver, ett EM-guld och leder världscupen. Som strössel på pannkakan kan jag informera er som lever under en sten att han är rankad som numero uno (NUMMER ETT) i världen! Vilka andra svenska idrottsutövare är rankade ettor i världen?

 

  • JA, det är synd att inte hästen fick priset men vad jag vet får priset endast tilldelas homo sapiens. Om det hade funnits ett pris för djur (djurringpriset?) så hade ingen varit gladare än jag om Ninja vann. En bra häst kommer ingenstans utan en bra ryttare och en bra ryttare kommer ingenstans utan en bra häst. En fotbollsspelare har endast sig själv och sitt lag att se till. Och han kan spela (nästan) lika bra fotboll i ett par skor från SparExtra för 59:90. Källa: Zlatan Ibrahimovic.

Så kom för FAN inte och säg att det inte är en sport, det är den mest tidskrävande och pengasugande sporten i världen och det handlar om ett evigt tålamod, slit, svett och tårar. Men det som håller oss ”hästhoppare” motiverade är samspelet mellan häst och ryttare, glädjen i ett samspel som ibland är så förbannat fint att det inte hör hemma i den här usla världen.

 

Roffes kommentar:

RGB om hånet efter Jerringpriset

(2012-01-19 00:06)

På gården i tyska Breitenburg berättar ”Roffe” om sin långa väg mot världstoppen, sin ovana att stå i rampljuset, och om hånen mot honom efter att han slagit Marcus Hellner i folkets omröstning. 
- Det är en av anledningarna till att jag flyttat ifrån Sverige, här i Tyskland är respekten och förutsättningarna för hästsporten helt annorlunda.

Det rapporterar Expressen.

Det är så tråkigt att det är så många i Sverige som inte fattar ett skit av vad ridsporten faktiskt innebär.


Angående att ägaren har samma namn som Isabelle som bloggar på den här bloggen... JÄTTE VIKTIGT!

Hejhej, eftersom det är så jobbigt att skriva ISABELLE (ÄGAREN) asså det ser lite failat ut så tänker jag börja med att kalla Isabelle som bloggar här för BELL. Det är hennes smeknamn men jag hara aldrig använt det för jag brukar kalla henne för Isabelle men nu heter hon alltså BELL för mig x) hahahahahaha, så när jag skriver Isabelle så menar jag Luddes ägare, och när jag skriver Bell så menar jag Isabelle som bloggar här :) Okej, då vet ni det! :) haha
herrå!

Två bilder jag aldrig lagt ut på bloggen förut!

2011 trorja'
och en bild på Isabelle (ägaren) och Ludde som jag hittade på internet :) haha

och precis där dog jag av avundsjuka och av att Harry Edward Styles är världens underbaraste kille! :'(

Man börjar fan gråta. Min högsta önskan är att det var jag han skrev texten till och att det var jag på det där fotot :(
Harry skrev den här dikten till sina gamla flickvän, Felicity.
Säger bara en sak, 'That should be me...'

Tyck till!

Tyck till nu! Så vi kan göra blogg.se bättre, bättre gratis teman till exempel!
Klicka  ---HÄR <--- för att delta och göra blogg.se bättre!

Dagen ...

Hejsan. Idag har jag vart i skolan och jag och Tess har typ skrattat sönder hela skolan :p HAHA Men aja. Vi hade typ bara vanliga lektinoner och sånt tråk .. Så inget speciellt idag då.
Men aa nu sitter jag och chattar med Lova och väntar på att mamma ska komma hem :) Då ska vi åka och köpa lite häst grejer :) Jag vet inte riktigt vart vi ska men jag ska iaf ta med kameran och fota lite där :) Och sen kommer det komma upp här på bloggen :) jag ska oxå fota det jag köper såklart ;) HAHA
Men aja nu ska jag gå, hejdå!
Falcon :D

Älska låten!

Up All Night ♥

Saknar dej Ammii :(

Hej. Ammii är min bästis som jag träffar varje dag. Hon betyder jätte mycket för mej. Nu är hon i sälen med sin mamma, pappa och brorsa. Jag vill bara säga en sak till henne...
JAG SAKNAR DEJ !! KOM HEM NUUUU !!! :(
Älskar den här bilden Ammii :)

Börjar 5 över 9 :D

hejhej! Just nu så sitter jag i min säng och gör inget speciellt. Vaknade för kanske 10 minuter, en kvart sen :)
Imorgon ska jag till Luddis! :D Då blir det fjärde gången jag är där! Nu börjar det kännas som att jag verkligen är medryttare på han :) hihi
Min klass har typ bästa schemat! På måndagar börjar vi 08.10, på tisdagar 09.35, onsdagar 08.10, torsdagar 09.05, fredagar 08.10
Det är jätteskönt! :D haha
Men nu ska väl jag klä på mig lite. Bloggar mer sen, hejdå!
'
Ludde o hans ägare :) ♥

Livet suger som tonåring :/

eller, iaf för mig. IBLAND! Inte alltid, gud nej! Jag älskar ju mitt liv när jag är hos mina underbara hästar, men mest när jag är hos Ludde♥ min lilla medryttarponny. You make my day!
Min så kommer dom här jävla (ursäkta) tonårsdagarna som jag kallar dom, haha och förstör precis allting. Jag mår bara illa och gråter för ingenting. Jag tänker på mitt liv och gråter ännu mer fast jag har ett superbra liv! Bättre än många andras, jag har en familj som älskar mig. Jag bor i ett stort hus med ett eget rum och jag har massor med saker, mina föräldrar har råd med att låta mig gå på min ridskola (dock kanske jag ska sluta, känner att jag inte lär mig så mycket där, kan redan det vi tränar på, inget nytt för mig :/ tyvärr) och ha en medryttarponny. Mitt liv kan inte vara bättre, men när dom här himla "tonårsdagarna" kommer så tänker jag på mitt liv och tänker bara, mitt liv suger och börjar gråta ännu mer.
inte kul :( men aja, så är det väl alltid i tonåren...
Om jag inte hade haft hästarna så skulle jag ha "tonårsdagar" varje dag! :( Jag älskar er hästar! ♥ Och speciellt dig Ludde, min lilla plutt!

-.-'

Hej ! Är lite sur nu för jag skulle ju hoppa med Lillan idag men sen sa dom i stallet att man bara får hoppa på torsdagar och söndagar så då gick inte det. Så då skulle jag rida lite dressyr istället. Så mamma långerade (stav fel) henne en stund. Sen skulle jag rida och nästan det första hon gör är att kasta sej åt sidan i galopp så jag håller på att ramla av! men det gjorde jag inte som tur var. Men det var nära.. Så det blev inge rida för mej. Så nu får jag rida på fredag. Sen på söndag ska jag till Melissa :D och sen nästa vecka ska jag inte till Lillan, då får mamma åka själv för då är jag hos pappa och så. Men till Melissa och Falcon ska jag till VARJE vecka även om det är "pappa vecka" :p HAHA men aja. Fick veta att dom har hopp träningar i Lillans stall på söndagar så lite längre fram i tiden ska jag fråga om jag får åka dit med Melissa. Och om jag inte får det så ska jag fråga mamma och Ellinor om jag får vara med med Lillan :)
Men aja nu ska jag kolla om jag har fått fler bilder på Melissa och Falcon :) Hejdå !
Mammas medryttarhäst Falcon :) SÅÅÅ SÖÖÖT, men inte sötare än Melissa för hon är världens bästa och söta :)

hihihihihi

hahahahahahahahah, kom inte på någon rubrik o.O
just nu så kollar ju runt på lite bloggar, har fastnat på dressyrmupparnas blogg :)
Sitter och kollar på videoinlägg när dom visar hur man lindar med gelepadd och vanlig padd, inte för att jag behöver veta det men har så grymt tråkigt.. -.-
men aja, bloggar mer sen, hejdå!
Jag kommer aldrig lämna dig Ludde, älskar dig!

Älskar dej Melissa :*

Du betyder ALLT för mej :*

Hoppa :D

Hejsan :)
Jag ska hoppa idag med Lillan och det ska bli JÄTTE roligt :D jag hoppade ju inte på ridskolan och sen har jag ALDRIG hoppat på Lillan eller Melissa :o så det här blir första gången som jag hoppar på ett år :o Hoppas det går bra.
Jag ska ju börja "tävla" i Pay and Jump med Melissa så nu kommer mitt ridmål vara att hoppa på tränings-tävlingar och på Pay and Jump sen i framtiden om jag har kvar Melissa ska jag börja tävla på riktigt :D ta grönt kort och sånt ;) Men det är då det :) Först vill jag lära känna henne och börja med "små" tävlingar eftersom att jag inte har nån erfarenhet eller vad man ska säga om tävligar :p Men aja nu ska jag åka till Lillan och Hoppa :D

läskigt, de stämmer ju? :o

(Jag fyller år 1 oktober och har då Vågen som stjärntecken.)

Lillan

Hejsan, kom precis hem och nu ska jag väll äta nått för jag har inte ätit sen frukost imorse :/ men aja sen typ klockan 5-6 ska jag till Lillan och jag ska fråga mamma om jag får hoppa om det inte är några andra i rishuset :)
Älskar dej Lillan :) Juste.. Som det ser ut nu ska vi ha kvar Lillan även fast vi har Melissa och Falkon :) För vi ska va hos Falkon och Melissa på tisdagar och söndagar sen ska vi vara hos Lillan på måndagar tror jag. Fast jag ska bara följa med till Lillan varannan måndag för när jag är hos pappa ska jag inte följa med till henne. Men till Melissa och Falkon ska jag följa med varje vecka ;)

söta luddis!


Isabelle (Hans ägare) och Ludde busade lite igår i ridhuset, så söt! :))

Biologi!

hejhej, just nu så sitter jag på biologin och exprementerar! :D haha, idag så blir det ingen ridning för mig för jag ska till min teater! Vi håller på att träna på "Alice i underlandet" vi ska spela upp den i vår! :)
Men aja, imorgon så ska jag till Börkur och på fredag så ska jag till Ludde♥
Men nu måste jag labba klart, hejdå!
image description
haha, så söt!

godnatt bästa folket!

godnatt! :*
image description

Imorgon ...

Hejsan :) Imorgon ska jag till skolan :) och imorgon kommer jag kanske få veta vad det är för fel på min nacke :D Asså jag var hos doktorn för ganska länge sen men nu ska jag få veta vad det är för fel :D men aja ska gå nu hejdå
Mina söta medryttarhästar :) Falkon och Melissa :* Älskar er !

Lite fler bilder :)

Falkon
Melissa

Melissa, du är min söta lilla medryttarponny som jag älskar :*

Här är 4 bilder på Falkon och 1 bild på Melissa

Falkon
Falkon igen :D så söt
Söta Falkon
Bruna är Falkon och vita är Melissa :)  Melissa är SÅHÄÄÄR söt :)
Personen som rider på Falkon är Märta och hon som rider på Melissa är Annika

Söndag

Kan det inte bli söndag snart ? Längtar JÄTTE mycket ! Då ska jag rida Melissa för första gången "på riktigt" för provridning är inte samma sak så det räknas inte tycker jag. Men aa då ska vi rida ut. Kanske till ridhuset eller nått, jag vet inte. Men kul ska det bli att få träffa min söta Melissa :)

Matte .______.

hejhej, sitter på matten och srkiver vad Multiplikation är. Det är ganska så lätt. Man ska visa 3 vardagsexempel på när man använder multiplikation i vardagen! Men jag slutar om en minut så jag bloggar mer sen, hejdå!

Sjuk idag igen

Hejsan allihopa ! Igår gick jag ju hem från skolan för att jag hade ont i huvudet. Igår kväll blev det bättre men nu på morgonen när jag vaknade typ dunkade det i mitt huvud. Så jag är hemma idag igen. Men, men. Tror att jag kommer till skolan imorrn iaf. Och sen på torsdag vill jag vara med Lova :) HAHA det är typ den ända dagen nu för då slutar vi samtidigt ;) Men aja ska fråga henne sen. Just nu tittar jag på tv och har tråkigt :(
Bloggar mera sen :)
Lovas medryttarponny :)
image description

Mina medryttarponnyer :)

Isabelle, bloggaaaaa!

bloggabloggablogga BLOGGAAAA isabelle :d hahaha

HeLLo !

tjabatjenahallå! Just nu så ligger jag i soffan och njuter som bara den av att jag börjar 09.35 på tisdagar! :D
Jag håller på att kolla på tävlingar på min ridskola (Brs), pay and jump och träningstävlingar ni vet, för jag hade tänkt vara med i en liten pay and jump.. nästa är den 19 februari. Men det finns en pay and jump som ska vara om två veckor på Södertälje ridklubb! Men vi får se. Jag vet vad ni tänker "Hon har bara varit hos Ludde två gånger? Ska hon inte ta det lugnt lite?" Men det är faktiskt Isabelle (ägaren) som säger liksom "Ja, har du kollat några tävlingar än? Några på din ridskola.. mm" Och sånt. :) Så då behöver jag väl inte vänta? Asså jag ska ju träna mer och sånt för den närmsta pay and jump-tävlingen nu är ju om två veckor och då hinner jag rida honom 4 gånger till, kanske mer om jag kommer ut mer än två gånger varje vecka!
Så det blir bra... :))
Men igår så gick det sjukt bra! Det var faktiskt den bästa gången av alla 3 tyckte jag x) hihi
Men nu så ska jag äta något. Jag bloggar mer i skolan, hejdå! ♥
image description
Jag tänker aldrig lämna dig Ludde!
Det är sjukt hur mycket jag älskar dig fast än jag bara varit hos dig tre gånger! ♥



Så jävla (ursäkta) söt !!!!!!!

min sötis är lite trött där ♥

haha :')

sötis! (det här var i fredags, dom andra bilderna var från idag)

 

hejhej! :) Just nu så ligger jag i min säng, är jätte trött! :o hahaha. Kom hem från Ludde♥ för ca en timme sen :p

Det var jätteroligt idag, men det var inte bara ett dressyrpass, vi körde markarbete/litehoppning också på slutet! :D Och det var jättekul, han var inte lika mycket springing som han var förra gången (I fredags). Nu kunde jag liksom hålla in honom superbra! Vi körde en liten övningsbana som var jättebra! Såhär såg den ut:

 

____________________________________________________________________________________________

HAHAHAHAH, det ser typ jättekonstigt ut med alla streck men hoppas ni förstår ändå!

Iaf det gick jättebra, det som var meningen med övningen var att man skulle kunna

ha kontroll över farten liksom. Så att man skulle kunna sakta av och galoppera och sånt :)
Det gick super!

Nu ska jag sova men vi hörs imorgon!



My life is so perfect right now ♥

Rubriken säger allt. Mitt liv är så perfekt nu. Jag har allt man kan önska sej. Två föräldrar, två syskon och en bonus mamma :) världens sötaste medryttarhäst och aa ALLT precis ALLT är bra. Jag har bra kompisar och aa jag älskar er alla som har gjort mitt liv så här bra :*

Såg att Isabelle svarat på frågestunden, då ska väl jag också göra det! ;) haha

Svar:
1. Jag har ridit i 7 snart 8 år :)
2. Jag vet inte, jag var egentligen rädd för hästar men jag kände ändå att, jo men jag vill börja. Hästar är söta! :) haha, nej men jag vet inte. jag bara började :)
3. Ehm, ibland inte. Men oftast så försöker jag göra mitt bästa!
4. haha, din läser jag (msveriin.blogg.se), Elin Sönnerfors's blogg, Linn Olssons blogg, Linda Lidströms blogg, min och isabelles blogg läser jag också (Jag läser inläggen isabelle skriver!) och några andra ;p
Svar:
1. På ridskolan så är det Banjo och Grynet, annars så är det Ludde och Börkur ♥
2. Maria heter jag i mellan namn :p
3. Isabelle, Ida, Louise :)
4. Ja det gör jag :) Men ibland är det jobbigt x) haha
5. Jag fyller år 1 Oktober år 1998!
Kram! ♥
Svar:
1. Man brukar ju inte få döpa sina hästar om man köper dom, det är bara om dom liksom är föl typ :p Men om jag skulle få göra det så skulle jag döpa den till Frenja eller Mr. Peanut! ^^
2. Jag vet inte o.O Jag gör faktiskt det ibland! :)
3. Mina favoritfärger på hästar är skäck eller liksom flugskimmel såhär:
den här färgen!
Det var alla frågor! Det kommer flera inlägg sen! hejdå ♥

Känner mej lite taskig :/

HAHA känner mej lite taskig. Nu har jag berättat ganska mycket om Melissa men inget om Falkon :o Asså mammas ponny. Så jag får göra det nu ;) Falkon är en fux färgad valack på 19 år. Han beter och ser inte ut som 19 år utan mer som 14 år. Han är lugn och snäll. (världens snällaste ponny) Han är en robust d-ponny på 1,44 cm. Men jag tyckte han såg större ut :p Och han är typ hur lugn som helst och helt trafiksäker :) men han kan bli arg på Melissa för ingenting :o Asså igår bet han henne fast hon inte hade gjort nått :o Men aja han är väll en liten sur gubbe ibland men bara mot Melissa. Inga andra hästar. Och med människor är han hur snäll som helst ;)
Falkon, sötast
Melissa, världens underbarste, finaste, duktigaste, snällaste och aa ALLT :)

Trååkigt :(

Idag gick jag hem efter andra lektionen för att jag hade JÄTTE ont i huvudet och kunde inte koncentrera mej då :( Men aa jag har typ inte gjort nått, bara bloggar och längtar :/ Jag längtar tills på söndag för då ska jag och mamma till Melissa och Falkon :) Och då ska Märta (deras ägare) rida en friserhäst så ska vi rida ut med henne. Hon följer bara med den här gången för att visa oss lite skogsvägar och sånt. Sen tror jag att hon ska visa oss vägen till ridhuset ;) Men aa om det är mjukt på ridbanan eller om det är snö där ska jag hoppa :) Men bara små hinder för hon kan få ont i hovarna eftersom att det är hårt under marken. Men vi får hoppas på snö den dagen :) då blir det iaf mjukare :D Men aja nu ska jag snart gå till min mormor och morfar för jag var hos doktorn förut och då sa dom att jag kunde få ont i huvudet för att jag har ont i nacken och mormor har nån grej till nacken så jag ska dit om en kvart.

Kommer aldrig lämna dej :*

Jag har haft jätte många medryttarhästar och det är inte kul för asså jag har aldrig fått chansen att hitta alla knappar på dom :( så nu säger jag det ...

Jag ska ALDRIG lämna dej Melissa !! :* Jag ska ha kvar dej när jag blir vuxen kanske. För du tar upp till 60 kg ungefär. Och du kommer inte vara för gammal när jag är vuxen. För du är bara 8 år nu. Så jag kommer aldrig lämna dej frivilligt.. Det ska finnas en STOR anledning till att jag lämnar dej isf..!

Jag älskar dej Melissa :*



hahahahahaha, var det kul Robert? :'D


hahahahahah, Louis och Zayn. Så söta! :')


Svar på frågorna som ställdes i frågestunden :)

Nu svarar jag på frågorna ni ställde :) Lova svarar sen ikväll så håll utkik då ! :)
Vad skulle ni ge era hästar för namn om ni fick egna ? Melissa :D HAHA
Varför rider inte folk i jeans nu för tiden ? HAHA Jag rider i jeans :)
Vilken är er favoritfärg på häst ? Skäck och skimmel
Vilken är din favorithäst ? Melissa, Lillan och Falkon
Vad heter du i mellan namn ? Har inget mellan namn :s
Vem är din bästa kompis ? Lova, Amina och Tess :)
Gillar du att gå i broängen ? Jaa :)
När fyller du år ? 12 maj
Hur länge har du ridit ? om man räknar med 2012 har jag ridit i 9 år :)
Varför började du rida ? Jag vet inte riktigt men det var väll för att min mamma red/rider och då började jag
Är du duktig i skolan ? Vet inte :s
Vilka bloggar läser du ? mittliiv.webblogg.se  paateres.blogg.se ponnyrumpor.blogg.se och några andra :)



Så det var alla frågor :)


gäääääääästbloggning på HÖG nivå // Jakob!

hahahahahaha, jag hade inget att blogga om så jag lät Jakob i min klass gästblogga lite xd

herrå!


Melissa ♥

Tänkte berätta lite om Melissa och varför jag valde just henne som medryttar ponny :)
Melissa är ett sto på 8 år. Hon är 137 cm och viktbärande till en viss gräns. Hennes ägare är vuxen och kan rida henne :) Hon är grym i hoppning och jätte duktig i dressyr. 110 % trafiksäker men kan vara rädd för "spöken" :p HAHA Hon är en Welsh, skimmel ;)
Jag har ju haft Kenta förut (appaloosan) men sa upp honom eftersom att han var typ som en ridkolehäst. Och då alltså varför jag valde Melissa:
Jag sökte en häst som var mysig att pyssla med och som gillar att bli rycktad och sånt, en som kunde hoppa men även dressyr. En som man får träna och tävla på. En som var trafiksäker, en häst som var snäll men ändå kunde hitta på lite egna saker tex. att testa lite och så. Asså jag ville inte ha världens lättaste häst utan en som hade en egen vilja så att jag får kämpa lite och inte bara åka med. Och Melissa har ALLT som jag sökte. Hon är söt, snäll, mysig att hålla på med i stallet, beter sej inte som ston brukar (vissa ston brukar vara tjuriga så fort dom inte får som dom vill) men hon är typ "nöjd med livet" Hon älskar att hoppa, hon är hur fin som helst i dressyren, hon är jätte säker i skogen och aa hennes ålder, perfekt. 8 år är typ den bästa åldern tycker jag. Mellan 8-13 :)
men aja nu vet ni lite om henne och varför jag ville ha just henne 
Jag svarar på era frågor som ni ställde på frågestunden sen ;)

Medryttarponny !!!

Hejsan ALLA :D som ni vet så var jag hos min pappa i helgen och då ville jag inte ha med mej datan så det är ju därför jag inte har bloggat ;) Men iaf, på söndagen (igår) åkte mamma och jag och provred dom här hästarna:
Och det blev dom !! Den vita heter Melissa och är min !! och den bruna heter Falkon och är mammas !! :D är så sjukt glad :D men dom är MYCKET sötare i verkligheten än på den här bilden för Melissa är inte sådär mycket grå och hennes man är mycket längre, och Falkon är mycket större. Asså jag trodde inte att han var en D ponny först när jag såg han :p HAHA Men aja nu har jag ÄNTLIGEN hittat den rätta ponnyn som jag får träna och tävla på. Hon har tävlat i hoppning förut och det har alltid gått bra på tävlingar :D Men aja vill inte att dethär inlägget ska bli så långt så vi säger hejdå så bloggar jag mer sen ;)
Jag ska till Melissa och Falkon på söndag och då tar jag med kameran så får ni se hur söt hon är nu !! :D


Nu: engelska!

Hej, just nu sitter jag utanför engelskan och tråkar... längtar tills klockan blir 6 idag då ska jag och mamma åka ut till Ludde :D ♥ hihi, det är första gången mamma träffar Ludde då! Idag så ska jag rida ett dressyrpass för Isabelle, asså ägaren :)
Det ska bli jättekul! Mamma kanske kan filma ;) bara om det ser bra ut! ^^ haha. Isabelle snackade om att jag kunde få några lindor och linda hans ben för hon hade tröttnat på att använda lindor xd haha, jag kunde typ få några regnbågsfärgade lindor :D haha, jag älskar regnbågar! xd Hoppas hon tar med några lindor idag :D hahahahah, jag har så tråkigt -__-
Men nu så ska jag jobba, vi gick precis in på lektion :) hejdå!
Jag älskar dig Ludde ♥

1. Förlåt för JÄTTE DÅLIG uppdatering :( 2. ISABELLE HAR FÅTT EN MEDRYTTARPONNY! :D

Hej! :D Förlåt för att jag inte uppdaterat sen i lördags.. men jag har inte haft någon lust. Har inte haft något kul att skriva om... Men jag ska bättra mig! Nu kommer Isabelle också skriva ju för hon skulle till sin pappa i helgen och då tog hon inte med datorn :p Men nu! :DD
Aja, Isabelle har fått en medryttarponny! :D som heter Melissa tror jag och är en skimmel! :D Skitsöt! Men jag berättar inte mer för hon vill säkert berätta själv! Bloggar mer sen, idag ska jag till Ludde :D Det blir ett dressyr pass! hejdå!

New Moon med mamma!


R.I.P Felicia, du betydde allt för mig! :'(
Rest in peace Felicia, </3

Mitt älskade marsvin som fick hela 7 år här på jorden.

Tack för alla år som gått och hoppas du får det bra uppe i

djurhimlen med Vanilj, Busan och Mimmi ♥


jag ramlade av! :o HAHAHAHAHAHAH, fredag den 13:onde in my ass!

hahahahahahahahah, hej! :) Kom hem för kanske 2 timmar sen från Ludde♥ Älskade ponni! jag red i ridhuset med Isabelle (Ägaren) och hennes syster. Det blev som jag trodde, dressyr/hoppning! :D hihi, det var jättekul!
Jag började med att mjuka upp honom, gjorde väldigt många ridvägar runt hindrerna och bytte varv ganska ofta. Han blev jättefin men jag har inte fått tungan på ännu hur jag ska få honom lösgjord, det var bara lite i skritten som han började tugga på bettet, men eftersom det bara var andra gången jag red honom så gjorde det inget ;) Han var väldigt pigg idag, kul! :D Jag travade mest runt lite i ridhuset en stund och sen så tog jag några galopp språng. Sen när det hade kanske gått 10-20 minuter så började vi hoppa, Isabelles syster har också en ponny så vi hoppade när det var lite lägre hinder x) Vi hoppade hinder från 40 cm till 70-80 cm :) Vi började med ett kryss på kanske 40-50 cm som förra gången, de gick superbra! Sen så tog jag det igen och då gick det också super! Sen så hoppade vi på ett rätuppstående, gick också jättebra! Kom på det igen, superbra också, han är så duktig!! ♥ Sen så höjde vi och så skulle jag hoppa en bana, det gick väl bara men han stannade på första hindret, en oxer men när jag testade igen så hoppade han galant över! :D haha. Han blev VÄLDIGT het när vi hoppade banan så jag var tvungan att göra en volt och varva ner honom lite. men det är bara kul. Då vet man att han älskar det! :D Haha, och på sista hindret så råkade jag ställa mig upp för tidigt och ägaren liksom ställer sig i hoppsits självmant typ, de brukar jag också göra men jag vet inte riktigt vad som hände. Så han stannade och jag ramla av! hahahahahahahahah, DET VAR FAKTISKT FÖRSTA GÅNGEN JAG RAMLA AV, JAG HAR ALDRIG GJORT DET FÖRUT I MINA 7 & 1 HALVT ÅR! :O HAHAHAHA
Men jag gjorde inte illa mig eller nånting, tvärtom! På morgonen så gjorde jag något konstigt med min axel så jag fick jätteont i den och jag har haft det hela dagen, och nu när jag ramla av så slutade det göra ont :D haha, men iaf. jag ställde mig upp typ en sekund efter att jag ramlat av och Ludde sprang bort en liten bit, men stannade vid dom andra hästarna så jag kunde ta han x) haha, busiga häst! Då var det bara att hoppa upp och ta hindret igen, och då flög han jättefint över! :D Sen så räckte det, jag tog bara en guldig oxer en gång till och där så tänkte han stanna men hoppade ändå, så den tog jag om igen och då tvekade han inte! :)) ♥
Såhär såg banan ut, jag vet att jag suger på att rita. Så ni behöver inte säga det x) hahahahaha. Det var inte bara fyra hinder. Jag är nästan säker på att jag glömde något men aja, såhär såg banan ut iaf vad jag tror!



1. Oxern
2. Vattenhål eller vad man säger
3. andra oxern
4. Det rätuppstående
Jag tror att krysset också var med men jag är inte säker.. men såhär såg banan ut som jag hoppade!
Och det var på 4:an som han stannade och jag ramlade av på! xd haha

Jag ska dit igen på måndag men då blir det dressyrträning för Isabelle (Ägaren!) :D Hoppas det går bra då! ♥



Angående frågestunden!

hej, vi fick inte så många frågor och kommentarer på frågestunden som vi hoppats på men man måste ju ändå svara på dom som kom in! Så det ska jag göra när jag kommer hem från Ludde! Hare bäst så hörs vi när jag kommit hem, hejdå!

1 och 1 halvtimme kvar! :)

hejhej! Just nu så sitter jag i soffan och gör ingenting. Men jag ska snart gå och byta om till ridkläder och äta något så att vi kan åka när pappa kommer hem! Jag ska vara där vid 6 - 10 över 6 :)
Men aja, bloggar mer när jag kommer hem! Puss ♥

Next: fiiiiilmtime in school ! :D

haha, hej! :) Kom precis från lunchen, inte alls gott faktiskt :o Men jag åt ändå upp allting som jag tagit xd hahahahaha, för jag har inte ätit frukost så jag tror det var därför jag åt fast det inte var gott, jag kände ingen smak :s För det var inte förns jag hade ätit klart som jag kände mig illamående! :o hahah, jag mådde fett illa men jag tog ett glas vatten och nu är det över :) Så det är bra!
Men aja, snart ska jag gå till aulan för då ska vi kolla på film som jag sa förut! NaJjS ! :D haha
Men jag bloggar mer när jag kommer hem, hejdå!
min sötasöta SÖTA ponni!! :D ♥

KeMi -_- ....

hejhej, just nu så sitter jag utanför kemin och väntar på att kemiläraren ska komma. Det är den ända dåliga lektionen vi har idag. Först har vi engelska = bra lektion :) sen är det kemi = dålig lektion :( och sen är det
svenska = jättebra lektion!! :D sen är det lunch och efter det så är det hemkunskap = bra lektion :) Men idag så ska vi kolla på en film istället och det är ju ännu bättre! Vi ska kolla på Mean Girls för vi ska göra den på vårshowen!
För er som inte vet så går jag i en musik och media inriktning. Så då har vi shower och sånt.. På julshowen så var jag Veronica Maggio x) Här är ett youtube klipp när jag sjunger Veronica Maggios låt "Jag kommer"
HAHAHAHAHAHAHAHAH, jag kan inte fatta att jag lägger upp den... o.O
Och jag ser helt cp ut för att dom tvingade på mig en asful peruk!

Men aja, jag längtar tills jag ska till Ludde! Han är så himla mysig. En riktig Lova-ponny! hihi, han är min drömponny! Min dröm ponny ska vara snäll inne i stallet när man pysslar om dom, snäll när man rider men den ska ha mycket egen vilja och vara pigg o lite busig! Och såklart ÄLSKA att hoppa ;) haha, och precis så är Ludde! ♥
Men aja, jag ska fota han lite i stallet också idag! :) Men jag bloggar mer sen,
ajuste, jag tänkte bara också berätta att Isabelle kommer inte blogga här på hela helgen! Hon kanske inte vill att jag berättar varför så då gör jag inte det! Det är av personliga anledningar. Så jag kommer få ha bloggen helt för mig själv i helgen! Det kommer bli MYCKET bloggning! ;) hihi Ni kan gärna kommentera och säga vad jag ska skriva om så att det blir roligare att läsa också! men nu måste jag gå, hejdå!

Fredag den 13:onde!

hej! :) Kom typ precis ur duschen, ska välja kläder o lite så där. Men aja, idag är det ju fredag den trettonde! :o
Men det kommer sökert gå bra ;) Jag hade min olyckodag igår! Jag kan berätta mer om det sen för nu har jag ganska bråttom hejdå!

Statistiken går uppåt! :D

hej alla underbara läsare! Kollade just på statistiken, idag på förmiddagen/eftermiddagen så hade vi ungefär 19-23 unika, och nu när jag kollar så hade vi 44 unika och 113 sidvisningar! :D hihi, ni är bäst! Hoppas de fortsätter att gå uppåt! ♥
Men iaf, idag så var ju jag hos Börkur :) Det blev ett kort ridpass i ca 30 minuter, det blåste och var ett riktigt äckel väder så det kändes inte kul.. :( För dom har ju inget ridhus heller där han står.. Men det blev mycket gos! :)) ♥
Under det korta ridpasset så tränade jag mycket på att få honom lösgjord och att han inte skulle vara så stel. han brukar inte vara stel men det var väl för att det blåste så mycket :/ Men aja. Jag är faktiskt ganska nöjd över dagens ridpass ändå! Men i slutet så snubblade han till och ramlade ner på knäna! Men det gick bra, haha. Gubben var lite trött ♥
Nu ska väl jag sova, imorgon så slutar jag skolan vid 2 tror jag. Då ska jag gå hem och bara softa lite tills pappa kommer hem, då ska vi åka ut till Ludde! :D Jag ska rida med Isabelle (Ägaren), hon rider på sin storhäst Sprint och jag på min älskade medryttarponny Ludde! x) hihi
Jag vet inte riktigt vad jag ska träna på under ridpasset, men det är väl att jag ska lära känna honom bättre, det är ju faktiskt bara andra gången! haha, men aja. Jag vet inte om jag ska hoppa eller rida dressyr. Men jag tror lite både och?  Det gjorde jag igår... :)
Vi får se vad Isabelle säger! (Ägaren) Jag ska ta med kameran också så kan ni få lite bilder i stallet på honom!
Han är så söt :3 Min lilla bebis! ♥
:D Fortsätt så! Jag lovar att ni kommer få mer roligare saker att läsa om nu när jag börjat på Ludde, för jag ska ju tävla o sånt också. Men inte nu i början, nu handlar de bara om att lära känna honom! Vi får se men det kommer iaf bli fler inlägg och roligare! :)
Jag älskar dig, fast jag bara träffat dig 1 gång så är jag helt kär! ♥
// Lova!

Längtar tills på Söndag :D

Hejsan alla :) HAHA tänkte bara säga att jag längtar jätte mycket tills på söndag för då ska jag provrida den vita, den fuxfärgade och Jum :) som ni kanske redan vet ;) Men det verkar som om den vita kommer vara bättre för Jum är inte "min" ras riktigt :s och den andra bruna är ju till mamma så den vita låter faktiskt perfekt :D Men jag vill ända rida båda för man vet aldrig ;)
Tjatig bild .. jag vet men jag har ingen annan men jag ska ta med "den dåliga" kamern på söndag ;)



Och sööta Jum :)

Lillan :/

Hejsan. Nu ska jag till Lillan och det ska väll bli både roligt och tråkigt :/ Asså det är ju helt okej att mocka medans mamma fixar höpåsar och foder. Men att ta ut henne från boxen är inte alls kul ! Asså sen hon bytte stall har hon blivit JÄTTE konstig så hon typ vänder sej om så det ser ut som att hon tänker sparka och sen bitts hon. Sen när man ska borsta henne är hon ganska sur och så men aa sen när man rider så är det oftast kul men det kanske inte är hennes dag direkt och då går typ ingenting så aa vet inte hur det kommer bli idag.. Hoppas det blir bra ;) Men aa mamma hjälper mej såklart med att få ut henne ur boxen och sadlar och sånt som hon kan sparka eller bitas. Men aja hoppas inte att min nya medryttarhäst är så, som förhoppningsvis kommer vara den vita eller den bruna :) HAHA aja hejdå
Här är min förra medryttarhäst, Puh.. Han var nästan perfekt.. Förutom att han inte kunde hoppa och sen blev han sjuk och det var därför jag bytte till Lillan ...
Dålig bild, jag vet men det är den ända jag har :s    och här blev det med blixt så det ser ut som om han är vit, men han är egentligen vit, grå, brun med svart men ;)

Nu drar man ut till Börkur, bloggar mer när jag kommer hem! :)

.

Vit, fux eller brun ?

HAHA lite roolig rubrik men aa så är det ..
Brun=Jum,


Eller vit och brun=jag vet inte vad dom heter :p



HAHA den vita är ALLTID sötast men man vet ju ALDRIG vilken som är bäst att rida först man har ridit dom ;) Men fuxen på den bilden längst ner kommer ju bli mammas men aa man kan säga att den är lite min ;) om det ens blir dom ;) HAHA

Men vilken tycker ni är sötast av alla tre ? :) KOMMENTERA !! :D


Bilder på Quatern som jag oxå ska provrida på söndag :D Han heter Jum

SÅ SÖÖT

sitter på bilden !

hej, just nu så sitter jag på bilden och tråkar :p
Nu har vi bara matte och klassråd kvar! Hoppas att matten går bra idag också.. haha, jag hatar matte -.-
Men aja, längtar tills imorgon! Då ska jag till Ludde och rida med hans ägare (Hon rider på sin stora häst Sprint då)
hejdå!

By me!

Harry Styles ♥

Och där dog jag lite, ♥

One Direction in my heart! ♥

Kan inte blogga i skolan :/

Hej, jag kan inte blogga i skolan så jag skriver nu att aa först ska jag till skolan och sen ska jag med Ammii hem och sen kommer mamma och hämtar mej och då ska vi till Lillan :) Min lilla bebis som jag måste ta farväl ifrån snart :( Berättar mer om det när jag kommer hem från stallet

Sova nu!

hej, ligger i min säng och ska alldeles strax lägga ner datorn o sova för är faktiskt ganska trött! Jag har sovmorgon till 5 över 9 så då hinner jag blogga lite på morgonen!
De ska bli jättekul på fredag! ♥
Då ska nog jag ta med mig kameran o fota han lite ;)
Med den här bilden så säger jag godnatt till bloggen och datorn!
kommer alltid älska dig!

Det blev han! Ludde är min medryttarponny nu! :D

hejhej, kom typ hem för 1 halvtimme sen eller nåt. Tror jag kommer dööööö! D:
Han är så underbar! Det ÄR verkligen min drömponny!!!!!! :'D
Jag fick prova han i dressyr och i hoppning :D Han var asmysig i dressyren. Helt underbar!! Och sen så skulle jag börja med att hoppa på ett litet kryss som var kanske 40-50 cm. Det gick super bra! Han är så duktig ♥
Sen så höjde dom till kanske 60-65 och det gick också galant! hihi, sen så fixade dom hindret till ett räcke och höjde det till 75 cm, då gick det också jättebra men jag hann inte riktigt med i hoppet så det blev inte så fint men det blev ändå superbra! hihi, plutten var så glad för att han fick hoppa så han skuttade lite efter hindret x) sötis!
På en skala till 1-100 på hur bra han var så var han 110! Inte ens det, han var typ 1000 000 !!!!!!!!! :D hahahahahahah. Och han var hur snäll som helst att sköta om i stallet! ♥ Tyvärr så glömde pappa kameran i bilen så de blev inga bilder men de kanske va lika bra de, dom sa att jag inte behövde rida fint idag att jag bara skulle tänka på hur han var och vad jag tyckte och sånt :D Men jag ska dit igen på fredag, då kan ni få lite bilder kanske! :D
Och jag får tävla med honom och ta med honom till min ridskola :D Hur bäst är inte det?
I LOVE MY LIFE!
här kommer lite bilder på min söta medryttarponny!! :D
fina ludde, love you!
så duktig!!
Hihi, Duktiga Isabelle (Ägaren) och Ludde kom 1:a!! :D

Provrida på Söndag

Lova och jag skulle ju provrida på dom här hästarna på bilden men nu har ju Lova Ludde kanske så nu ska jag och mamma ta dom här :D !! Asså jag ska ha den vita och mamma ska ha den bruna :D Asså den bruna är en D-ponny och ägaren sa att även vuxna kan rida den så nu ska mamma och jag provrida på söndag klockan 13.00 :) Jippi !!!

Ammii ♥

Hejsan alla :)
Just nu sitter jag här och skypar med Ammii :) Och imorgon efter skolan ska jag vara med Ammii och vi ska ha JÄTTE kul :)
Och Ella och Vanja var här nyss men nu har dom åkt, men vi gjorde typ inget speciellt. Bara åt och lite sånt ;) HAHA men aa nu ska jag vara lite social mot Ammii. Hejdå !!!
Kex från Grönö :)   och jag vet, det är fel datum på bilden men jag har inte fixat datum och sånt på min kamera

...

Förlåt för allt jag har sagt och gjort ..



Här ska det stå en rubrik :D

Hejsan. Förlåt att jag inte har bloggat men mitt internet funkar inte i skolan och ingen lärare hjälper mej (jag har frågat typ ALLA) Men aja såg att Lova ska rida Ludde idag.. Kul för henne. Själv ska jag provrida på lördag :D HAHA Jag fick veta igår att han är en Quater. Inte riktigt min ras direkt men det är ändå värt att åka och provrida för den kanske är helt perfekt :D och jag ska ju såklart inte rida western, jag ska hoppa med den :D aa det är ju rooligt :D Det står ganska nära Järna. Men Ida (ägaren) sa att det inte var så långt att åka för mej ;) asså det ska bli såå kul !!! men aja nu ska jag gå och städa för ikväll kommer Ella och mitt rum ser ut som en jordbävning eller nått :s ¨

Jag har inte fått några bilder på quatern än men dom kommer, och namn kommer oxå för jag vet inte ens vad den heter :s


6 TIMMAR och 5 minuter kvar KVAR !!!!!!

hejhej, hahaha. det är 6 timmar och ca 5 minuter kvar tillsa jag ska till ludde!
super duper mega taggad är jag! men nu ska jag fortsätta jobba, hejdå! <3

Ändrad tid hos Ludde!

Hejhej, jag har smsat lite med luddes ägare och jag ska komma till dom klockan 7 istället för halv 7 för att hon ska hinna hoppa sin andra häst innan! Sen så fick jag reda på att jag kan få hoppa honom lite idag också! (asså Ludde, för jag ska ju provrida och då vill ju jag känna hur han är i hoppningen, inte bara dressyren!) Jag tror att pappa kanske kan filma mig! :D :D Om jag frågar honom snällt x) hahahahah
Nu är det bara 8 timmar kvar tills jag ska få träffa Isabelle (Ägaren heter så x) hahahaha, samma som isabelle här på bloggen!) och Ludde!! Taggad ända från tårna!
Hon har precis klippt han så han kommer nog också vara taggad och lite piggare en vanligt! Och OM pappa kan filma mig så kanske inte jag rider så jättebra på just den videon för det är ju första gången jag träffar och rider Ludde och då kommer han ju testa mig så det ända jag tänker typ tänka på är att visa att det är jag som bestämmer typ. Men såklart ska jag ju också tänka på sånt som att luta mig bakåt, trampa ner hälarna, sitta upprät och sånt! För det är ju också viktigt! x)
Nej men vi får se hur det blir! Ägaren är säkert supersnäll så det är bra! Kolla in hennes blogg om ni vill:
http://isabellekidder.myshowroom.se
men nu så ska jag läsa lite bloggar och chilla medan jag väntar på att svenskalektionen ska börja! hare bäst!

skooooolan :))

hejhej, jag mådde illa igår när jag skulle sova men som tur var så hade det gått över under natten! Lättad som bara den!
det är typ 10 och 1 halv timma kvar tills jag ska åka till Ludde och provrida! :D :D :D :D
Det ska bli S J U K T kul!!!!!! :D
omg, tror jag kommer dö! Men aja, ses senare bloggen!

Pappa, Alice, Erika och Nathalie :D ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Hejsan :D !!
På fredag ska jag till min pappa, Erika (Min bonus mamma) Alice (min syster) och Nathalie (min bonus syster)
Och det ska bli JÄTTE kul för jag har saknat dom jätte mycket. Men aa då ska jag vara där tills på söndag :D Och sen på antingen lördag eller söndag ska jag provrida den där hästen som jag skrev om. Det kanske kommer några bilder på den imorrn om hon mejlar det till mej :) så då får ni och även jag se hur han ser ut :D HAHA
Men aja jag var hos Lillan och när jag kom hem tonade jag min utväxt så nu är den borta oxå :D Och det är bra :D HAHA Och imorgon ska Ella komma och hämta skidor som jag har lånat och sen ska hon och hennes mamma äta här tror jag :p Rooligt att få se dom igen :D Det brukar typ gå ett år mellan varje gång vi träffas men förra året (2011) träffades vi jätte ofta för att vara vi ;)
Ella och nån häst som jag inte vet vad den heter :s HAHA 

förlååååååt ! :c

hejhej, förlåt för att jag inte bloggat på hela dagen! :c
men det är så här att jag hade egentligen sovmorgon till 5 över halv 10 idag. Men jag hade glömt min jacka hos Isabelle när jag sov hos henne för några dar sen och då var vi tvungna att åka och hämta den kvart i 8 för hon börja skolan 10 över 8 så då blev de ingen sovmorgon för mig :(( haha xd men aja, sen så skjutsade pappa mig till skolan för det var typ skiiiiiita kallt på morgonen och då orkade jag inte gå till skolan... x) haha, lat ♥
Så då åkte jag till skolan för jag tänkte att jag ändå kunde sitta och blogga och hålla på med datorn (I min skola har vi datorer) medan jag väntade på att första lektion skulle börja. Men nej, Det fick man inte eftersom dom har bytt nätverk på skolan och det går inte att komma in på det utan användaruppgifter... -_- vi ska få det imorgon men fatta, en HEL dag utan att fått blogga eller gå in på facebook! :o hahahahahahahah, men sen så tänkte jag blogga innan jag skulle till stallet men jag fastna vid tv:en och när jag kolla på klockan så var det dags för mig att gå för att hinna till stallet!
Btw, på ridningen idag gick det SUPER DUPER MEGA BRA!! :D
Jag hade stallets minsta ponny (tror han är en liten b-ponny eller en maxad a-ponny!) han är iaf asgullig! Han och Grynet är mina favvisar ♥ hihi, men det gick super mega bra idag! :D :D Jag brukar ha väldigt svårt med att fatta galopp på honom. Asså bara svårt när vi ska fatta galopp för första gången på lektionen. sen när jag galopperat lite så går det hur bra som helst, och så är han väldigt busig och gör lite som han vill. Men han fattade galopp direkt i båda varven när jag sa att han skulle göra det!! :D hihi, och han busa bara en ända gång med mig! :D men då sa jag till han och då blev han lydig igen. Ni skulle sätt han! Shit så fin han var. Han gick på tygeln nästan hela tiden, plutten ♥ Jag ska börja rida mer utan stigläder. det är super bra! Jag vill ha han nästa tisdag oxå! ;) haha ♥
Men aja, bloggar mer senare! hejdå
så sööööööt! :D

Riiida :D

Hejsan alla roliga människor !! :D
Idag har jag vart i skolan :( Första dagen efter lovet och det var inte kul asså !! Vi hade en vikarie som typ dampa fett mke och så. Men hon hade sina anledningar som jag inte tycker att bloggen behöver veta...
Aja nu ska äta sen ska jag riiida på Lillan :D HAHA det ska bli JÄTTE kul :) Och sen på lördag ska jag kanske provrida :) Jag vet inte vad det är för ras men han är till för western och hoppning :D och då ska jag ju hoppa för jag kan inte western :s Men jag skulle jätte gärna vilja lära mej det och hon har privat lektioner som hon ville att jag skulle gå på med den hästen och då kanske hon kan lära mej iaf LITE western för det skulle vara JÄTTE kul :D HAHA men aa vi får se vad som händer, om jag ska dit i helgen, om jag får den och allt och självklart ska jag berätta om precis allting för er läsare :)
Men nu måste jag gå och äta. Hejdå !!
Lillan :D

Isabelle, när du ser de här. RING MIG!

ring mig isabelle!

Sista dagen ...

Sista dagen på lovet ... Känns inte så kul :( men det har iaf vart den bästa dagen på HELA lovet :D Så aa det känns bra !! Men aja vet inte va jag ska skriva om.. Det var Lova som sa att jag skulle blogga men jag vet liksom inte vad jag ska skriva om så hejda ...
Huset på Grönö :) Inte det som vi bor i utan det är ägaren till gården som äger det men aja fint :D

Provrida!

hejhej, smsade ägaren till Ludde idag och jag ska komma och provrida han på antingen onsdag eller fredag! :)
Ni får ju såklart veta mer senare när jag har provridit honom! Hur det gick o sånt :D
Medan jag väntar på att det ska bli typ onsdag eller fredag haha så kan jag ju berätta det jag vet om Ludde :D
Slebe Lad (Ludde):
Han är en c-ponny (137.5 i manken) och hans fullständiga namn är Slebe Lad. Men han kallas för Ludde! :)
Han är 18 år och är en Irländsk import. Ludde är en jättesnäll och mysig ponny. Kan både dressyr och hoppning men hoppning gillar han mest. Det högsta han har hoppat med ryttare är 1.25 meter!
Han är väldtigt busig, när man rider ut så kan han resa sig och bocka ibland! Men han gör det nästan bara när man rider på ängar! ;) Och i hoppningen så kan han bli väldigt het av sig och bocka lite ibland eftersom han blir så glad!
Men i dressyr så gör han inget speciellt! :)

här är en video när Pontus Lidsell (Han från equestrianguys.se) hoppar Ludde
i en tävling!
fina Ludde!
Mer får ni veta på onsdag eller fredag!

Medryttarhäst !!!!!

Asså snart får jag typ damp !! Jag har typ letat medryttarhäst eller ponny i snart ett halvår ... Och så har jag provridit två, Chappo och Kenta. Och Chappo var perfekt och det fanns ridhus och allt men aa det blev ju inte han för att han hade hingst beteende. Och jag har mejlat på jätte många men ingen svarar och aa jag börjar tröttna lite här ... Men jag ska ALDRIG ge upp. Kanske bara ta en liten paus från letandet .. Aja som det ser ut nu så ska Lova ta Ludde och jag ska KANSKE få en D ponny :) Jätte söt. Men tänker inte berätta nått om den förän jag vet nått ;) Så håll ut. Blir det nått med den så berättar jag ju såklart ;) men om det inte blir det så kan vi bara glömma ;) HAHA
Men aa idag mejlade jag på typ 5 hafliger :) hoppas verkligen att dom svarar !! För dom var JÄTTE söta :) HAHA
Sen igår mejlade jag på en c ponny och ett halvblod :) Och hon svarade och undrade vilken dag vi ville ha osv. Och jag svarade men nu har det gått mer än 24 timmar och hon har inte svarat :/ Men aa då skulle cponnyn vara min och halvblodet mammas. Men aa nu orkar jag inte tänka på medryttare så det blir nog en liten paus till jag får svar av c ponnyn och halvblodet eller den där d ponnyn som jag inte ville berätta så mke om. Men jag tänker inte mejla till några fler på typ en vecka eller nått ... :/
Jag önskar att Bläsir kunde vara uppstallad här i Tumba... För då skulle jag vara medryttare på han. Men han står 2 timmar härifrån så nej det går ju inte :(
Min fina Bläsir.. Saknar deej :(

Inte vart hos Lillan på länge :(

Jag hade ju Lillan en hel vecka förut och då har inte hennes ägare träffat henne på en hel vecka så hon sa att vi inte behövde hjälpa henne den här veckan så jag var hos Lillan senast förra fredagen. Så jag saknar henne :( men aja i fredags då da så red jag henne och då tog mamma lite bilder med min "dåliga" kamera :( Men aja dom får duga:
Lillan :D
Lillan tror att borsten är godis xd
Sötast :D
Skit i mitt ansikte :p men Lillan är fin som vanligt x)
Så fiin :)
Bilden blev lite gul/orange men aja ..
Här är den sötaste hästen efter Lillan i stallet :)
Här är han igen :) Sir Dawn :)
Mej aja nu fick ni lite fler bilder på Lillan, inte världens bästa da men ändå ;)
P.s: glöm inte frågestunden!
Klicka  ---> HÄR <--- för att komma till inlägget ♥

NU KÖR VI FRÅGESTUND, kom igen och fråga på!!


FRÅGESTUNDEN BÖRJAR IDAG KL. 13.00 !!


Vill hoppa Lillan :(

Jag vill hoppa med Lillan men det går typ bara på sommaren för att i ridhuset rider man dressyr och sen på en gräsbana hoppar man men man får bara rida på den banan på sommaren och det är utomhus och hon är inte trafiksäker och banan ligger precis bredvid vägen.. Så jag kommer typ aldrig få hoppa henne om hon inte byter stall eller nått och det kommer hon og inte göra :( Och det är oxå därför jag letar nu medryttarhäst. För jag vill hoppa och det är nästan omöjligt på Lillan :( Sen vill jag börja tävla och det får jag inte på Lillan... :(
Så nu hoppas jag på en ny, kanske den där vita ;) Men bara kanske för den ville dom att man skulle hoppa IBLAND och den bruna verkade de som att dom inte ville hoppa överhuvudtaget :s men jag får fråga imorrn om vi ska dit då :) Jag ska faktiskt smsa dom nu med engång och fråga om vi kan komma...
Jag lovar att säga till när hon svarar :)

...

Det blev inte att åka till Hudinge och Tullinge :( För jag och mamma ska städa, måla väggen och typ fixa i huset så aa det får bli en annan gång ... Om vi inte blir medryttare på den där bruna och vita som jag har visat bild på förut ;) Det är typ perfekt med dom förutom att det verkar som att dom inte vill att man ska hoppa men aa vi får fråga om dom kan det när vi kommer dit :) Förhoppningsvis så kommer vi åka dit imorgon :) Och provrida :)
Men aja jag har mejlat på ett halvblod och en oldenburger (stav fel) Hoppas att dom svarar :) Aja nu måste jag gå hejdå !
Världens sötaste Töök :)

Vad tycker ni, FRÅGESTUND eller inte?

hejhej, jag lutar lite åt att ha frågestund här på HPmupparna... men vad tycker ni? Skulle de va kul?


Äntligen!

hej, nu så har jag fixat designen. ÄNTLIGEN! Våran blogg började se amatörig ut :o hahahahahahah, nä ja skoja men nu så är den i alla fall okej!
Vad tycker ni, är den fin? :)) Men aja, bloggar mer senare hejdå!
random bild...

Jag älskar dig Börkur, och kommer alltid göra det!

Copyright by Lova!
gammal bild, de va förra vintern ♥
Ja älskar dej Börkur!!

:)

Hejsan alla rooliga människor :) Idag är det söndag tror jag ? :o Eller vänta ska kolla ... aa det är  söndag och idag skulle vi ha provridit men det gick inte så vi KANSKE ska provrida imorgon. Men bara KANSKE ! Och aa sen på tisdag är det den TRÅÅÅÅÅÅÅKIGA skolan -.-' Asså seriöst .. orkar inte med alla lärare och sånt skit :( Men aja vill inte tänka på skolan !!
Jag ska gå och kolla om Märta, som hon som äger hästarna som vi KANSKE ska provrida heter, om hon har messat eller mejlat mej :)  Annars får jag ringa henne för hon skulle säga idag vilken tid som passar och dag och om hon inte svarar så måste jag ju ringa annars kanske hon har glömt eller nått :s Aja måste gå nu hejdå !
Som ni redan vet: Vita=min  bruna=Lovas :)

Angående designen...

hej, förlåt för allt kaos med designen. Jag ska fixa den ikväll Jag lovar!
I alla fall, igår så gjorde jag två designer till en klasskompis blogg och en till hennes och hennes kompis blogg. Checka och se om du gillar dom! :)
Här är min klasskompis blogg: www.youaresorandom.blogg.se
Och här är min klasskompis och hennes kompis blogg: www.ponnyrumpor.blogg.se
Nu så sitter jag oväntar på att mamma ska komma o hämta mig. Det är en kvart kvar :)
När hon har kommit så drar vi till stallet lite snabbt o rider och sånt o sen så skjutsar hon mig tillbaka till Isabelle så åker jag o isabelle och sätter upp lappar med hennes mamma! Men jag bloggar mer senare.
herrå!
söta Kex (Isabelles kanin)

Imorgon ...

Imorgon ska jag och Lova åka till Huddinge och Tulling och sätta upp lappar om medryttare :) Det ska bli kul. Sen på måndag kankse vi ska provrida som ni kanske vet ;) Aja måste gå för jag har inget att säga :d HHAHA Hejdå !!
Lillan på tisdag :D

En till bild till Lova


Bilder till Lova :)



My horse and me 2

HAHA Nu har Lova kommit hem till mej och jag sitter här på golvet och letar medryttarhästar och hon sitter i min säng och spelar my horse and me 2 -.-' Hon är JÄTTE trååkigt :p Men aja jag ska säga åt henne att fixa en design. Så den kanske kommer ikväll eller nått :D
Dom här två hästarna ska vi KANSKE provrida nästa vecka... Jag ska ha den vita och Lova ska ha den bruna :)

Bloggar från mobilen!

Hejhej, just nu så är jag hemma hos farmor o farfar :) vi har precis ätit, haha
Längtar tills vi ska åka! För då ska jag hem till Isabelle <3
men aja, tråkigt inlägg jag gjorde xd bloggar mer när jag kommer hem till Isabelle!
// Lova


Lova

:) Idag ska Lova sova os mej och vi ska ha så kul som bara vi kan ha :p HAHA aja men först ska hon till sin farmor och farfar och jag ska sitta här och inte göra nått :( Aa det är typ inget som har hänt så jag har typ inget att skriva om man aa ska blogga mera sen hejdå !!
Juste... Kan berätta att Villi är såld nu och jag kommer sakna den lilla sötnosen.. Kommer bli lite tomt i stallet i sommar utan han...

I'm inloved :')


så sjukt fin mössa! :o hahahah, bara måste ha!
Den, och andra saker ut kollektionen finns HÄR

Jag är med och tävlar om en länk i Majas blogg!

Klicka HÄR för att komma till inlägget! :)

Bio med familjen!

hejhej, kom nyss hem från Heron! :) Pappa hade fått gratis biobiljetter från hans jobb typ så då åkte jag och min familj och kolla på bio :) Filmen som vi kollade på var Sherlock Holmes den nya asså :p haha, den var iaf
sjukt bra! :D Men aja, tror att jag bloggar mer ikväll, så håll utkik! ♥
arkivbild, jag har fotat. Det var på nyårsafton :) Copyright by me!

.slmfgjeopwä4

Kom inte på nån rubrik...!!
Aja, jag har varit och handlat och lite sånt och snart ska vi ha filmkväll här :) Ska bli JÄTTE roligt :D
Jag har mejlat på tre till hästar, en fjording, en d ponny och en c ponny och d ponnyn och c ponnyn står i samma stall :) d ponnyn är brun, 19 år och c ponnyn är skimmel, 8 år. Vi har inte bestämt vem som ska ha vem eftersom att vi inte har fått nått svar än men det kommer :D nån dag (förhoppningsvis i helgen) ska vi åka till tullinge, huddinge och troligtvis nykvarn/järna och sätta upp lappar :)
Aja nu ska jag förbereda lite och sånt inför filmkvällen hejdå
Om jag får en till medryttarhäst kommer du, Lillan alltid finnas i mitt hjärta .,..

Varit i Grödinge :)

Hejsan alla läsare. :D Idag har jag och Lova varit i Grödinge och sattit upp lappar :) Det blev ganska många. Och sen kan jag säga att det inte blir nått med Scooby Doo för en ganska konstig anledning som jag inte behöver ta upp... Men aja får hoppas på bättre hästar snart ;)
Bloggar mera sen LOVAR !!! :)

Jag har fixat Elins design, gå in o checka hennes asgrymma blogg där hon skriver om hennes och hennes ponny Parillos liv!

klicka HÄR för att komma till bloggen!

Jag är med och tävlar hos Dressyrponnie!

Jag är med och tävlar om ett skitsnyggt schabrak som verkligen skulle behövas!
Om ni också vill vara med och tävla så finns inlägget HÄR!

Lillan

Hejsan alla fina bloggläsare :) Jag kom nyss hem från Lillan. Det blev en kort ridtur eftersom att jag inte var på rid humör :s Men aja, på lördag eller söndag ska jag kanske till Scoobe Doo (hästen som jag kanske ska bli medryttare på) Och det ska bli SUPER roligt :D HAHA Han är så sjukt fin ;)
Han är ett 6 årigt halvblod på 150 cm :) Så himla kul om jag blir medryttare på den :) Och jag ska fråga om det finns en till häst/ponny till Lova men om det inte gör det så sa Lova att det inte gör nått för då tar hon Ludde om han är en häst för henne, annars letar hon vidare ;)

Drar ut till Börkur nu!

Tja, ska bara äta klart o sen drar ja o pappa ut till Börkur! Ska väl försöka skynda mig eftersom de är så himla äckligt väder :@ haha, men aja. Imorgon så drar jag o Isabelle med pappa och sätter upp lite fler lappar överallt! :) Och sen så ska jag förhoppningsvis sova över hos henne! :) ♥
Men ni får ha de bäst så hörs vi när jag kommer hem, hejdå!

Klockan 7 :)

hejhej! Sitter i soffan o gör ingenting. supertråkigt :c haha, nej men jag ska väl gå o duscha snart o sånt för klockan 7 ska jag hem till min bästis Louise ♥ Vi ska ha filmkväll, så det blir mys! Bloggar mer innan jag åker säkert!
har kollat min mejl typ 24/7 men ingen har mejlat :( Hoppas någon har mejlat isabelle i alla fall!
Men vi hörs senare, cya!
you don't have to be stupid to be popular.

hejhej :)

hej alla läsare! Just nu så sitter jag på golvet i mitt rum och ska egentligen äta typ brunch (för jag har inte ätit frukost än) men jag orkar inte -.-'' hahahah
Men aja, får väl göra de ändå...
Mamma väckte mig typ kvart i 12 idag, jag somnade om i typ 5 minuter och vaknade av att mamma ropade på mig.
Är man seg eller vad? x'd haha
Aja, gick ner och satte mig i soffan ett litet tag. Sen gick jag upp till datorn och nu sitter jag här :)
Jag tänkte att eftersom Isabelle har berättat om en ponny som hon har mejlat tänkte jag berätta lite om ponnyn som jag hittade, eller jag hittade inte han. Som alla vet så var jag och Isabelle och satte upp lappar i Södertälje i förrigår, och då satte vi upp i ett jättelyxigt stall som såg ut som värsta tävlingstallet. Och dagen efter (igår) så smsade en tjej som hade en c-ponny i det stallet till mig och undrade om jag ville bli medryttare på hennes hopp-ponny. Den hette Ludde och hans ägare fyller 19 det här året och får därför inte tävla sin lilla ponny något mera. Och då ville hon att jag kanske skulle komma ut 2 dagar i veckan och rida han lite och tävla honom. Och jag blev ju jätteglad eftersom anledningen till att jag ville sluta på Börkur var ju för att jag ville hoppa och tävla, och det var precis det hon som smsade mig ville att jag skulle göra på hennes ponny! Men då så blev det ju lite konstigt mellan mig och Isabelle för vi hade ju bestämt att vi skulle göra det här TILLSAMMANS... men nu har vi rätt ut det och sånt.

Så det är lugnt. Men jag har sagt till ägaren (som också heter Isabelle :D haha) att jag ska smsa henne nästa torsdag och säga om jag är intresserad eller inte. Och varför jag sa nästa torsdag var för att det kanske skulle hinna droppa in några mejl till oss innan, några mejl som dom kanske hade två hästar som behövde hjälp och skulle kanske vara bättre än den här Ludde. Här är några bilder på honom:

han är en irlänsk import.

hoppar grymt fint!

så söt!

haha, han ser ut som Lilla gubben i Pippi Långstrump ni vet x''d
så sjukt söt!


Ta de lugnt läsare!

hejhej, ville bara slänga in ett inlägg o skriva att ja o isabelle är vänner igen. haha. det blev lite mycket ett tag bara :/
Men här är iaf bild på ponnyn som ja kanske ska bli medryttare på, den kallas Ludde och är en hopp-ponny:
skit söt!

Det blir nog inte som det var tänkt ...

Asså Lova har hittat en ponny som e som hennes "drömponny" men där finns det ingen häst till mej så det är ju bara LITE irriterande att inte veta om Lova ska ha den där ponnyn eller inte... För jag orkar inte leta efter hästar till oss när hon ändå kanske ska ta den där ponnyn. Så jag vet ju lixom inte vad jag ska göra ? Asså om jag ska leta till mig själv eller till oss båda :o Men just nu är jag bara så fu*kin' besviken eftersom att vi har lagt ner så mke jobb på nått som kanske  ändå är helt onödigt ... Men aja ska väll ta en liten "letar paus" tills man vet vad om kommer hända ...
Om Lova ska ta ponnyn så kunde jag ha haft kvar dej, Kenta... Du va min drömhäst men ja sa upp dej för att Lova inte gillade Jass... och vi hade BESTÄMT att hon och jag skulle ha i samma stall så jag var tvungen att säga upp Kenta, annars skulle jag ha svikit Lova. Men nu verkar det som om hon ska ta den där ponnyn och då skulle jag ha kunnat ha Kenta ändå...

Hejsan bloggen :p

Hejsan Bloggen !! :D
Idag ska jag vara med Lova och aa vi ska åka till Grödinge lite senare ikväll men nu på dagen ska vi typ bara slappa och sånt ;) Och kolla på mejlen HELA tiden ;) Hoppas nån svarar snart på annonserna alltså...
Jag mejlade typ på 8 annonser igår och ingen har svarat :o är man mobbad eller ? ;(
Aja nu ska jag kolla på tv med Lova, hejdå
Köping :)

Bara för att.

1. Fullständigt namn? - Lova Maria (Efternamn) haha, vill inte säga mitt efternamn :s
2. Ålder? - tretton
3. Vart bor du? - sveeeeerigeeeeee
4. Bor tillsammans med? - mamma, pappa, bror :)
5. Färg på ditt hus? - gul is the shiiiet!

6. Hus eller lägenhet? - Hus
7. När är du född? - 1 oktober
8. Klass? - 7mm :)
9. Vilket år tar du studenten? 2016 tror jag.

10. Något jobb? - haha, går fortfarande på skola? xd
11. När gick du upp i morse? - Min pappa väckte mig halv 12 :( ville sooooova -.-'
12. När ska du sova? - haha, sover hos isabelle idag och då skulle vi gå o lägga oss 12 :)
13. Duschat idag? - nope, igår :s
14. Kramat någon idag? - yes
15. Pussat någon idag? - nope ;)
16. Vad har du ätit idag? - mat, hihi :3
17. Dagens klädsel? - jeanstights, linne och en grå tröja över.
18. Dagens smink? - nothing! :D orkar seriöst inte sminka mig xd
19. Dagens sötnos? - Pappaa! Som körde runt mig o Isabelle för att sätta upp lappar fast han hade saker att göra! Älskar dej pappa! ♥


20. Dagens roligaste? - Isabelle, asså gud. våran humor :'))) hahahahahahahah


Slappar med Isabelle ;)

hejhej, sitter nu i Isabelles myshörna och tittar på Jönson-Ligan eller vad det heter, HAHA :D
Idag så har jag och Isabelle och min pappa kört runt i typ hela Södertälje och suttit upp lappar i stall om oss och att vi söker medryttarhäst. Vi har satt upp 6 lappar redan idag! :D woho!
Och så har vi typ mejlat på 15 stycken! xd haha! Så nu kommer det säkert komma in några mejl :D
Och imorgon så ska vi åka runt i Grödinge och på lördag så åker vi med Isabelles mamma och sätter upp I tullinge, huddinge ♥
Nu måste det fungera! ;)

Men aja, ska väl kolla runt lite på hästsidor och sånt så hörs vi senare!
Dehär var min nyårs-outfit! :)

CÖkjqp

Idag har vi lämnat annonser till olika stall i södertälje och imorrn ska vi lägga upp i Grödinge. Vi har oxå sagt upp Jass och Kenta och det känns ganska skönt :) Men aa sen i helgen kanske vi ska åka till tullinge och huddinge och dela ut fler annonser :) Ingen har svarat men jag vet att det kommer ;) aja nu ska jag och Lova fortsätta fixa lite hejdå :P

Annonser :D

Idag ska jag och Lova åka till typ jätte många stall och sätta upp lappar om medryttarhästar eftersom att Kenta och Jass inte är bra för oss. Eller Kenta är ganska bra men Jass ställer säg på bakbenen när han inte får som han vill och det är inte kul. Sen står dom på lösdrift och har en jätte liten padock så det är inte heller så bra :(
Men aja nya ska de bli och jag har mejlat på 4 stycken idag :D
Hoppas att dom svarar :D

Kenta och Jass ...

Kenta och Jass är nog inga hästar för oss iaf ... Vi ska ha dom tills vi hittar nya. Jag har lagt upp nåra annonser på nåra hästsidor och imorrn ska jag och Lova kanske sätta upp lappar som vi har skrivit :) Men aja just nu sitter jag och Lova och planerar saker om annonserna. Ska typ sova snart hejdå !
Saknar er Bläsir Gigja Töök Och Soldat ... Kommer i sommar igen :)

Jass snart! :D

hej! Tänkte bara göra ett litet inlägg medan jag väntar på att Izabell och hennes mamma kommer och hämtar mig! :) Idag när jag åker till Jass så ska jag väl inte träna på något speciellt eftersom det är andra gången vi är där men jag kan väl träna på att han inte ska liksom dra ner huvudet så mycket ibland. svårt att förklara men jag ska väl bara lära känna honom först tycker jag. det är ju det viktigaste.
men nu måste jag skynda mig hejdå!

minns 2011 som om det var igår...♥

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

2012 kommer bli ett bra år. Det bara vet jag.

Foto: jag :)
Copyright by Lova (jag)

Hej :D

Hej, :D kom nyss hem från Ammii och JÄVLAR asså ... Det var den bästa nyårs festen jag har vart med om :) HAHA även om vi bara var sex personer ;) Men asså har inte haft så här roligt på nån nyårs fest :P
Aja här kommer lite bilder :
(Inte så bra bilder men det var sjukt mörkt så aa)
Vi brände tenn och här är min
Min igen :p
Och mammas
En JÄTTE ful bild på mej med min nya frisyr ... mobba inte :(
Och mobba inte den här heller !!! :(

GOD NYTT ÅR ALLA BÄSTA! :'D


RSS 2.0